Hollyland Solidcom C1-8S (Bežični interkom sustav s HUB-om i 8 slušalica)

Hollyland Solidcom C1-8S (bežični interkom sustav s HUB-om i 8 slušalica), koji koristi naprednu DECT 6.0 tehnologiju, prvo je Hollylandovo istinski bežično i samostalno komunikacijsko rješenje sa slušalicama s iznimno čistim zvukom. Sustav radi u pojasu od 1,9 GHz i pruža pouzdan raspon prijenosa do 350 m (LOS). Bez paketa za pojas ili bazne stanice, nudi…

Više informacija

4 318.75 € s PDV-om 3 455 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Hollyland Solidcom C1-8S (bežični interkom sustav s HUB-om i 8 slušalica), koji koristi naprednu DECT 6.0 tehnologiju, prvo je Hollylandovo istinski bežično i samostalno komunikacijsko rješenje sa slušalicama s iznimno čistim zvukom. Sustav radi u pojasu od 1,9 GHz i pruža pouzdan raspon prijenosa do 350 m (LOS). Bez paketa za pojas ili bazne stanice, nudi vrlo prenosivo iskustvo koordinacije bez upotrebe ruku za timove za medijsku produkciju ili bilo koji tim koji traži deblokiranu glasovnu komunikaciju u stvarnom vremenu u scenarijima društveno udaljenog rada.

Svaka pojedinačna slušalica teži samo 168 g, što je manje od iPhonea12, nudeći udobno nošenje tijekom dugih sati. Slušalice su izvrsno izrađene od PC-ABS materijala koji jamče izuzetnu fleksibilnost i izdržljivost. Svaka interkom slušalica dolazi s rezervnom litijskom baterijom za praktičnu zamjenu na terenu, održavajući sustave u ispravnom stanju uz minimalno vrijeme zastoja.

Solidcom C1 interkom slušalice podržavaju širokopojasni frekvencijski odziv od 150Hz do 7kHz i vrhunske AEC (Acoustic Echo Cancellation) performanse, osiguravajući autentičnu i čistu kvalitetu zvuka za učinkovit timski rad. Sustav je opremljen usmjerenim mikrofonom koji precizno hvata glas govornika dok minimalizira neželjenu buku, pružajući besprijekoran doživljaj razgovora čak iu bučnim okruženjima.

Sustav Solidcom C1 izgrađen je na moćnoj DECT 6.0 platformi, a zahvaljujući korištenoj tehnologiji enkripcije može spriječiti da vaš razgovor čuju osobe izvan sustava te pruža izvrsnu stabilnost prijenosa uz dvostruko veći kapacitet od korisnika na komunikacijskom kanalu. .

Dostupno je nekoliko paketa koji odgovaraju različitim veličinama timova od 2 do 6 članova. Svi paketi su lako proširivi i mogu se integrirati u HUB za istovremenu komunikaciju do 9 članova uz mogućnost AB grupiranja.

Parametri

Parametri

Proizvođač: Hollyland
Kategorija: Interkom/Tally
PRIBOR (1)

PRIBOR (1)

Hollyland Solidcom C1-8S (bez čvorišta) (bežični interkom sustav s 8 slušalica)

  • Besplatan prijevoz
Koristeći naprednu DECT 6.0 tehnologiju, Solidcom C1-8S (Bežični interkom sustav
2 211.25 €