K&F CPL, ND&PL Filters Set for DJI Mini 4 Pro 6 Pack (CPL, ND4&PL, ND8&PL, ND16&PL, ND32&PL, ND64&PL)

K&F Concept 6 Pack (CPL+ ND4&PL+ ND8&PL+ ND16&PL+ ND32&PL+ ND64&PL) Komplet filtara objektiva, precizno dizajniran za DJI Mini 4 Pro.

Više informacija

57.33 € s PDV-om 45.86 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru 1 kom
Praha 1 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

K&F Concept 6 Pack (CPL+ ND4&PL+ ND8&PL+ ND16&PL+ ND32&PL+ ND64&PL) Komplet filtara objektiva, precizno dizajniran za DJI Mini 4 Pro.

  • * 【Mini 4 Pro Filter】K&F Concept 6 Pack (CPL+ND4&PL+ND8&PL+ND16&PL+ND32&PL+ND64&PL) Komplet filtera za objektiv, precizno dizajniran za DJI Mini 4 Pro.
  • * 【Višestruko obloženo HD optičko staklo】Ovaj K&F Concept Mini 4 Pro komplet filtera izrađen je od vrhunskog AGC optičkog stakla, koje pomaže u kontroli svjetla, hvatanju živih boja i upravljanju kontrastom bez gubitka oštrine slike; I napravljen s 28 slojeva nano-prevlaka s obje strane za čvrstu zaštitu od ogrebotina, prašine, zemlje, vode i ulja.
  • * 【CPL filtar】Kružni polarizacijski filtar učinkovito smanjuje odsjaj i refleksiju od vode, stakla, lišća i drugih nemetalnih površina. Podesite kut snimanja kako biste dobili jasne slike s više detalja i povećanom zasićenošću.
  • * 【Hibridni ND&PL filtar】Jedan filtar ima značajke ND i CPL filtra, ne samo da može kontrolirati količinu svjetlosti koja ulazi u leću kako bi zatamnila nebo, pružajući 2-6 stupnjeva smanjenja svjetla brine se o vašim potrebama za cijeli dan zabavno, od oblačnih dana do svijetlih sunčanih dana, ali također izbjegavajte neželjene refleksije koje dolaze od nemetala, kao što su voda, staklo itd., te doprinosite povećanju kontrasta i zasićenja na plavom nebu i bijelim oblacima.
  • * 【Siguran za gimbal】Izuzetno čvrst okvir od aluminijske legure u zrakoplovstvu koji osigurava veliku izdržljivost i stabilnu upotrebu tijekom dugog leta, neće utjecati na kalibraciju kardana i ravnotežu drona Mini 4 Pro.
1
1
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Filteri

Main parameters

Filter typeCPL - kružni polarizator/linearni
Filter typeND
Filter typeCPL
Filter typeND+PL
PRIBOR (2)

PRIBOR (2)

DJI Mini 4 Pro (DJI RC 2)

  • Novost
  • Besplatan prijevoz
Dron, 48Mpix kamera (rozlišení 4K), letový dosah až 18 km, horizontální rychlost
1 032.29 €
Na lageru 1 kom

DJI Mini 4 Pro (DJI RC-N2)

  • Novost
  • Besplatan prijevoz
DJI Mini 4 Pro je náš dosud nejpokročilejší dron s minikamerou. Je vybaven výkonnými
826.04 €
Prema 1 kom