K&F Concept 12x50 Monokularni teleskop visoke rezolucije BAK-4 Prizma IP65 Vodootporan, crna

Monokular K&F Concept 12x50 ima optiku visoke rezolucije dizajniranu za entuzijaste na otvorenom i promatrače prirode. Opremljen je prizmom BAK-4 i povećanjem od 12x, što daje oštru i jasnu sliku čak i na velikim udaljenostima. Zahvaljujući leći od 50 mm, omogućuje dovoljan prijenos svjetlosti za bolju vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja. Monokular…

Više informacija

45.86 € s PDV-om 36.69 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Prema > 5 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Monokular K&F Concept 12x50 ima optiku visoke rezolucije dizajniranu za entuzijaste na otvorenom i promatrače prirode. Opremljen je prizmom BAK-4 i povećanjem od 12x, što daje oštru i jasnu sliku čak i na velikim udaljenostima. Zahvaljujući leći od 50 mm, omogućuje dovoljan prijenos svjetlosti za bolju vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja. Monokular je kompaktan i lagan, što ga čini prenosivim i lakim za nošenje za planinarenje, promatranje divljih životinja i druge aktivnosti na otvorenom. Nudi ugodno gledanje zahvaljujući podesivom fokusu i izdržljivoj konstrukciji koja osigurava dug život.

  • * 【Veće vidno polje】Leća od 50 mm koja pruža adekvatnije dodatno svjetlo i veće vidno polje. 12X50x dalekozor visoke liste, 12x zumiranje i povećanje promatranja objekata, vidno polje raspona 87/1000m.
  • * 【Daljnja obnova】 BAK4 FMC višeslojna prizma s površinskom obradom okulara i leće, propusnost svjetlosti do 99%, maksimalna obnova boje slike. Opremljen kotačićem za fokusiranje, središte i okolni dijelovi zaslona mogu se brzo podesiti na full HD status kako bi se izbjeglo djelomično zamućenje slike.
  • * 【Prenosiviji】 Monokular je kompaktniji, prenosiviji, pogodniji za vanjsku upotrebu. Uz sučelje za stativ od 1/4″, izravno povezano sa sučeljem za stativ, nema potrebe za kupnjom dodatnog pribora. Tijelo ogledala s kopčom za vješanje, jače i stabilnije.
  • * 【Kvalitetan dizajn】 Visokokvalitetna, ekološki prihvatljiva gumena cijev leće, uklanja neugodne mirise, površina je dizajnirana u detaljnu mat teksturu, učinkovit tretman protiv klizanja i klizanja, ergonomski dizajn, utor za palac protiv klizanja. IP66 vodootporan stupanj, podržava vodootporan život.
  • * 【Okular koji se podiže】 Okular koji se podiže, podržava dvije vrste promatranja, pogodan za ljude koji nose naočale i ljude koji ne nose naočale.
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Dvogled