Long Weekend 35mm Film Camera - Creme-Multi

Idealno za vaše prvo iskustvo s filmom. Dobivate potpuno novu kameru za koju znate da će raditi bez problema s korištenim kamerama u nepoznatom stanju. Ovo se može pozicionirati i kao odlična kamera za nekoga tko želi snimiti svoju prvu rolu filma ili kao kamera…

Više informacija

57.34 € s PDV-om 45.87 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru 1 kom
Praha 1 kom, Bratislava 2 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Idealno za vaše prvo iskustvo s filmom. Dobivate potpuno novu kameru za koju znate da će raditi bez problema s korištenim kamerama u nepoznatom stanju. Ovo se može pozicionirati i kao odlična kamera za nekoga tko želi snimiti svoju prvu rolu filma ili kao kamera koju iskusni fotografi mogu ponijeti na plažu, jezero ili na mjesta na koja možda nećete ponijeti profesionalni fotoaparat koji nemate žele razbiti. Vizualno vam daje nostalgičan i razigran izgled fotoaparata za jednokratnu upotrebu, bez rasipnog procesa odlaganja fotoaparata svaki put kad snimite rolu. U biti jednokratni spremnik koji se može ponovo puniti i koji također otvara mogućnosti snimanja filma.

Uronite u starinske vibre s modernim dodirom koristeći naš izdržljivi, lagani fotoaparat od ABS plastike, optimiziran za 135 film (24X36 mm) i ISO 200/400.

Ponovno otkrijte taktilnu čaroliju filma s našom akrilnom lećom od 31 mm bez fokusa, F9 optičkog stupnja, značajkom ručnog premotavanja i premotavanja unatrag i ugrađenom bljeskalicom koja osvjetljava uspomene uz kratko vrijeme ciklusa od 10-15 sekundi.

Pratite svoje snimke pomoću prozora za gledanje filma i prihvatite pogled od 70% polja kroz naše oštro tražilo. Napajan samo jednom AAA alkalnom baterijom, ovaj fotoaparat vaš je pouzdani suputnik u svakoj avanturi. Kamerom za dugi vikend uhvatite srž svakog trenutka i proživljavajte ga beskonačno.

Parametri

Parametri

Proizvođač: Long Weekend
Kategorija: Kompaktni fotoaparati
PRIBOR (1)

PRIBOR (1)

Long Weekend Beacon Tote - Black

  • Novost
Dizajniran za snimanje cijeli tjedan i putovanje cijeli vikend. Torba Beacon od 18L
113.53 €