Adobe After Effects CC PC Astra 2 UK

Tipkovnica ASTRA 2 s pozadinskim osvjetljenjem ima elegantnu, crnu tipkovnicu s niskoprofilnim tipkama s škarastim prekidačem za lagan, ali brz osjećaj. S pet razina svjetla koje se može odabrati, ASTRA 2 je savršen izbor za sve svjetlosne uvjete. Tipkovnica ima USB 3.0* čvorište koje vam omogućuje povezivanje npr. miša, telefona, konturnog shuttlea ili USB…

Više informacija

174.88 € s PDV-om 139.9 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru 1 kom
Praha 1 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Tipkovnica ASTRA 2 s pozadinskim osvjetljenjem ima elegantnu, crnu tipkovnicu s niskoprofilnim tipkama s škarastim prekidačem za lagan, ali brz osjećaj. S pet razina svjetla koje se može odabrati, ASTRA 2 je savršen izbor za sve svjetlosne uvjete. Tipkovnica ima USB 3.0* čvorište koje vam omogućuje povezivanje npr. miša, telefona, konturnog shuttlea ili USB ključa.
Tipkovnica ASTRA 2 razvijena je s dva USB kabela; sivi za samu tipkovnicu i crni za USB hub kako biste izbjegli probleme s instalacijama koje zahtijevaju KVM ekstender.

Osim toga, ASTRA 2 ima F-red pune veličine i multimedijske tipke za pružanje potpune kontrole i učinkovitosti.

Za napajanje tipkovnice morate uključiti sivi USB konektor. Ako trebate aktivirati USB hub, na stražnjoj strani tipkovnice, uključite crni USB konektor. Ovdje pogledajte video pomoći o dva kabela.

Adobe After Effect namjenska Logickeyboard također ima sva uobičajena slova, brojeve i oznake simbola koje ćete pronaći na uobičajenoj tipkovnici, jednostavno se može koristiti kao zamjena za nju. Tipkovnicu je jednostavno priključiti i ne zahtijeva instalaciju softvera.

*Stvarna brzina USB čvorišta može varirati ovisno o povezanim uređajima.

Parametri

Parametri

Proizvođač: LogicKeyboard
Kategorija: Upravljački programi za softver

Main parameters

Operating systemWindows