Aputure amaran T2c RGBWW LED Tube Light

Aputure Amaran T2c je kompaktan i svestran LED panel dizajniran za fotografe, snimatelje i filmaše. Nudeći naprednu RGBWW LED tehnologiju, pruža preciznu točnost boja i širok raspon boja, omogućujući kreativne svjetlosne efekte. S podesivom temperaturom boje od 3200K do 6500K i potpunom HSI kontrolom boja, korisnici mogu lako prilagoditi osvjetljenje svojim…

Više informacija

251.66 € s PDV-om 201.33 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Opis proizvoda TEHNIČKI PODACI SADRŽAJ PAKETA

Opis proizvoda

Aputure Amaran T2c je kompaktan i svestran LED panel dizajniran za fotografe, snimatelje i filmaše. Nudeći naprednu RGBWW LED tehnologiju, pruža preciznu točnost boja i širok raspon boja, omogućujući kreativne svjetlosne efekte. S podesivom temperaturom boje od 3200K do 6500K i potpunom HSI kontrolom boja, korisnici mogu lako prilagoditi osvjetljenje svojim potrebama. T2c ima tanak i lagan dizajn, što ga čini prenosivim i prikladnim za različita okruženja snimanja. Njegovo intuitivno upravljačko sučelje i bežično povezivanje omogućuju jednostavno upravljanje putem aplikacije za pametni telefon ili namjenskog daljinskog upravljača. Bilo da se koristi u studijskim postavkama ili snimanjima na lokaciji, Aputure Amaran T2c pruža pouzdana i svestrana rasvjetna rješenja za kreativne profesionalce.

Aputure amaran T2c RGBWW LED cijevno svjetlo

Aputure MC Pro svestrano je i kompaktno RGBWW LED svjetlo dizajnirano za profesionalne videografe, fotografe i kreatore sadržaja. Sa svojom naprednom RGBWW (crvena, zelena, plava, topla bijela) LED tehnologijom, MC Pro pruža visokokvalitetna, prilagodljiva rasvjetna rješenja za širok raspon kreativnih projekata. Odlikuje se kompaktnim oblikom koji ga čini vrlo prenosivim i prikladnim za snimanje na lokaciji i u studiju. MC Pro nudi podesive postavke svjetline, temperature boje i nijanse, omogućujući korisnicima stvaranje različitih svjetlosnih efekata koji odgovaraju njihovoj kreativnoj viziji. Dodatno, podržava bežično upravljanje putem mobilne aplikacije Sidus Link, omogućujući jednostavno podešavanje postavki i sinkronizaciju s drugim Aputure svjetlima. Sa svojom kombinacijom svestranosti, prenosivosti i naprednih značajki, Aputure MC Pro je bitan alat za profesionalce koji žele unaprijediti svoje postavke rasvjete i postići zapanjujuće vizualne rezultate.

Glavne značajke:

 • RGBWW LED cijevno svjetlo izlazne snage 20 W
 • 475+ luksa na 1 metru (5600K)
 • HSI puna kontrola boja s podesivim podešavanjem zeleno-magenta
 • Podesivi CCT od 2500K do 7500K
 • CRI: 95+, TLCI: 98+, CQS: 96+, SSI (volfram): 83+, SSI (D56): 73+

Koja je glavna svrha ovog svjetla?

Glavna svrha Aputure Amaran T2c LED panela je pružiti svestrana i prilagodljiva rješenja osvjetljenja za fotografe, videografe i filmaše. Sa svojom naprednom RGBWW LED tehnologijom i podesivom temperaturom boje, omogućuje korisnicima postizanje precizne točnosti boja i širok raspon svjetlosnih efekata za poboljšanje njihovih kreativnih projekata. Bilo da se koristi kao ključno svjetlo, dopunsko svjetlo ili akcentno svjetlo, T2c nudi fleksibilnost i kontrolu za prilagodbu različitim scenarijima snimanja, kako u studijskim postavkama tako i na snimanjima na lokaciji. Njegov kompaktan i lagan dizajn dodatno povećava njegovu upotrebljivost, čineći ga idealnim alatom za rasvjetu za profesionalce koji traže pouzdana i praktična rješenja za rasvjetu.

U kojim situacijama mogu koristiti ovu vrstu svjetla?

Aputure Amaran T2c LED panel prikladan je za širok raspon situacija i okruženja zbog svoje svestranosti i prilagodljivih značajki. Evo nekoliko scenarija u kojima ova vrsta svjetla može biti posebno korisna:

 1. Studijska fotografija i videoografija: T2c može poslužiti kao ključno svjetlo, pružajući primarno osvjetljenje za portrete, fotografije proizvoda ili video intervjue. Njegova podesiva temperatura boje i visoka točnost boja osiguravaju točno i laskavo osvjetljenje za različite subjekte.

 2. Snimanje na licu mjesta: bilo da snimate u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, T2c nudi prijenosna i svestrana rješenja za osvjetljenje. Može se koristiti za dopunu prirodnog svjetla, popunjavanje sjena ili stvaranje specifičnih svjetlosnih efekata za poboljšanje vizualnog dojma scene.

 3. Kreativni svjetlosni efekti: Sa svojom RGBWW LED tehnologijom i potpunom HSI kontrolom boja, T2c omogućuje korisnicima stvaranje širokog spektra kreativnih svjetlosnih efekata, kao što su ispiranje boja, osvjetljenje raspoloženja ili naglašavanje osvjetljenja za umjetničko izražavanje u fotografiji ili snimanju filmova.

 4. Fotografija/videozapis događaja i vjenčanja: T2c se može koristiti za pružanje dosljedne i podesive rasvjete za snimanje nezaboravnih trenutaka na događajima, vjenčanjima ili zabavama, osiguravajući da su subjekti dobro osvijetljeni i da se boje točno reproduciraju čak i u izazovnim uvjetima osvjetljenja.

 5. Fotografija proizvoda i reklamni rad: Za fotografije proizvoda ili reklamne video zapise, T2c nudi preciznu kontrolu nad osvjetljenjem za isticanje detalja proizvoda, poboljšanje boja i stvaranje vizualno privlačnih slika koje se ističu.

Sve u svemu, Aputure Amaran T2c LED panel je svestran alat za osvjetljavanje koji se može prilagoditi različitim situacijama snimanja, pružajući fotografima, videografima i filmskim stvarateljima fleksibilnost i kontrolu koja im je potrebna za postizanje njihove kreativne vizije.

SADRŽAJ PAKETA

U kutiji:

 • 1x amaran T2c RGBWW cijevno svjetlo
 • 1x amaran cijevni držač baterije
 • 1x AC napajanje
 • 1x AC kabel za napajanje
 • 1x ⅜-16in očni vijak
 • 1x amaran T2c torbica

TEHNIČKI PODACI

CRI ≥95
TLCI ≥98
CQS ≥96
TM-30 RF (prosječno) 94
TM-30 RG (prosječno) 102
SSI (volfram) ≥83
SSI (D56) ≥73
Kut snopa (pola vrha) 35°
Kut polja ≥180°
Maksimalna izlazna snaga 20W
Maksimalna potrošnja energije 25W
Radna struja 1.05A
AC napajanje 24V
D-Tap baterija 12 ~ 16,8 v
Drška za baterije 12~16,8v, 24v
DC ulaz (3m) DC
AC kabel za napajanje IEC C13 AC kabel za napajanje (4m)
Radna temperatura -10°C ~ 40°C / -4°F ~ 113°F
Metode kontrole On-board, aplikacija Sidus Link, DMX
PovezivostBluetooth 5.0 (Sidus Mesh)
Bluetooth radni domet ≥80m / 262,5ft
Mogućnost nadogradnje firmvera Sidus veza OTA
Vrsta zaslona OLED
Metoda hlađenja Prirodno rasipanje
Mreža za kontrolu tkanine Da
Montaža 3/8 vijak s klinom za lociranje *3; NATO željeznica
Procijenjeni vijek trajanja LED-a (L70) 50 000 sati
Procijenjena promjena boje tijekom životnog vijeka (CCT) 2% preko 6000 sati
Certifikati CE, FCC, cTUVus, KC, NCC, ROHS
Parametri

Parametri

Proizvođač: Aputure
Kategorija: Studijska svjetla

Main parameters

Type of lightRGB
Power (W)20Watt
Power supply typeInternal Baterija
Battery typeInterni
Colour temperature2500K-7500K
FlapsNe
DMXDa
PRIBOR (1)

PRIBOR (1)

Syntex D-TAP na DC 5,5/2,5 mm kabel 60 cm

D-TAP kabel za napajanje raznih uređaja s DC 5,5 mm-2,5 mm konektorom iz velike V-Mount
12.29 €
Poslati > 5 kom
ALTERNATIVA (13)