Blackmagic Design 2110 IP Presentation Converter

Dizajniran za govorničke podije s priključcima za prijenosna računala, projektore i mikrofone u jednom pretvaraču. Računala se mogu povezati putem USB-a i za video i za napajanje. Uključuje 2 pretvarača standarda. Dostupan od 5/2024 .

Više informacija

1 023.75 € s PDV-om 819 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Prema 1 kom

Prikaži svu dodatnu opremu

Opis proizvoda ČLANCI

Opis proizvoda

Dizajniran za govorničke podije s priključcima za prijenosna računala, projektore i mikrofone u jednom pretvaraču. Računala se mogu povezati putem USB-a i za video i za napajanje. Uključuje 2 pretvarača standarda. Dostupan od 5/2024 .

Blackmagic Design ima širok raspon SMPTE-2110 IP video proizvoda, uključujući pretvarače, video monitore, audio monitore pa čak i kamere. Osim toga, podržavaju Ultra HD korištenjem jeftinog 10G Etherneta. Većina modela pretvarača je dvosmjerna, tako da su fantastični za korištenje na fotoaparatima kada kupci trebaju dodatni povratni program. Modeli za montažu u stalak imaju elegantan dizajn s LCD zaslonom u boji za nadzor, izbornike i dijagnostiku. Svi modeli usklađeni su sa standardom SMPTE ST-2110 za IP video, uključujući PTP satove, pa čak i NMOS podršku, tako da korisnici mogu uspostaviti veze pomoću panela video rutera.

Blackmagic 2110 IP pretvarači dizajnirani su za integraciju SDI opreme u 2110 IP sustave emitiranja. Modeli za montažu u stalak mogu se instalirati u police za opremu odmah pored opreme koju korisnici mijenjaju. Dodavanje pretvarača znači da korisnici dobivaju jeftin način transformacije sve svoje video opreme u SMPTE-2110. Jednostavno dodajte Blackmagic 2110 IP Converter prijenosnicima za produkciju uživo, snimačima diskova, procesorima za strujanje, kamerama, TV-ima i više.

Blackmagic 2110 IP proizvodi usklađeni su sa SMPTE ST-2110 standardom za IP video, koji specificira prijenos, sinkronizaciju i opis 10-bitnog videa, audio i pomoćnih podataka preko upravljanih IP mreža za emitiranje. Također može ponovno sinkronizirati SDI ulaze s uobičajenim PTP taktom ili se vanjska oprema može zaključati na referentni izlaz koji je također generiran iz PTP takta.

Blackmagic 2110 IP pretvarači dostupni su u modelima s RJ-45 konektorima za jednostavne bakrene kabele Cat6 ili SFP utičnicama za module i kabele s optičkim vlaknima. Korištenje jednostavnih Cat6 bakrenih kabela znači da kupci mogu izgraditi SMPTE-2110 sustave po dramatično nižoj cijeni. Kabeli su jednostavni, a Ethernet preklopnici za 10G Ethernet vrlo su uobičajeni.

Jedan od najvećih problema sa SMPTE-2110 je potreba za IT tehnologijom u stanju pripravnosti kako bi video sustavi radili. Blackmagic 2110 IP pretvarači rješavaju ovaj problem jer se mogu povezati od točke do točke, tako da korisnici ne moraju koristiti složeni Ethernet preklopnik ako to ne žele. To znači da kupci dobivaju prednost SMPTE-2110 IP videa s jednostavnim Ethernet kabelima, daljinskim napajanjem i dvosmjernim videom.

Kada rade u većim SMPTE-2110 sustavima, kao što je emitiranje, korisnici mogu povezati svu svoju video opremu na Ethernet preklopnik. U ovom slučaju, kupci samo sve priključe na Ethernet preklopnik i zatim uspostave veze između uređaja konfiguriranjem Ethernet preklopnika. Radi kao veliki video router jer se sve veze ostvaruju između SMPTE-2110 uređaja. Osim toga, svi Blackmagic 2110 IP proizvodi podržavaju NMOS protokol. Složeniji je za konfiguriranje, ali je potpuno fleksibilan.

Blackmagic SMPTE-2110 IP video proizvodi imaju različite dizajne na temelju njihove upotrebe. Modeli 2110 IP Mini mali su pa se mogu sakriti iza opreme. Dok modeli za montažu na stalak imaju elegantno dizajnirane prednje ploče s LCD-om, tako da kupci mogu pristupiti i promijeniti postavke izravno s prednje ploče.

Svi Blackmagic 2110 IP pretvarači podržavaju specifikacije NMOS sučelja tako da svi 2110 IP video uređaji mogu raditi zajedno kao veliki virtualni usmjerivač. Plus Videohub Smart Control može usmjeravati izvore do odredišta na 2110 IP mrežama jer može djelovati kao NMOS kontroler.

Blackmagic 2110 IP pretvarači dizajnirani su za podršku videa najviše kvalitete. 10-bitni je televizijski standard koji se najčešće koristi jer se boje mogu prikazati s 4 puta većom preciznošću od 8-bitnog videa. Samo rad s 10-bitnim video zapisom osigurat će da su sve slike savršeni prijenos piksela za piksel izvornog SDI izvora, tako da korisnici uvijek rade na apsolutno najvišoj mogućoj kvaliteti.

Korištenjem 10G Etherneta, Blackmagic SMPTE-2110 IP video proizvodi mogu biti manji, manje snage i pristupačniji. Plus 10G Ethernet može omogućiti daljinsko napajanje proizvoda. Međutim, kada koristite Ultra HD iznad 30 sličica u sekundi, nema dovoljno propusnosti za nekomprimirani 10-bitni video. Kodek Blackmagic IP10 rješava ovaj problem! Ima nisku latenciju od 8 uzoraka, otvoreni je standard i nema naknade za licencu. Plus to je izuzetno mali kodek koji koristi vrlo malo FPGA resursa, tako da osigurava da SMPTE-2110 IP video proizvodi ostanu pristupačni!

Blackmagic 2110 IP pretvarači imaju veze koje podržavaju SD, HD i Ultra HD video standarde. To znači da može povezati postojeću SDI opremu za emitiranje na novu IP infrastrukturu. U Ultra HD kupci dobivaju podršku za sve standarde do 2160p60. Pretvarači će se automatski prebaciti na novi video standard kada se ulaz promijeni. Osim toga, višekanalni modeli mogu pokretati različite video standarde na svakom kanalu.

Značajke Blackmagic 2110 IP pretvarača

 • Svi pretvarači su u skladu sa SMPTE-2110 IP video standardom
 • Odaberite između Mini Converter ili modela za montažu na stalak
 • Koristi lako dostupan 10G Ethernet za jeftinu instalaciju
 • Ponovno sinkronizira SDI ulaze sa zajedničkim PTP satom
 • Uključuje NMOS protokol za izgradnju virtualnog usmjerivača
 • Niska latencija, otvoreni standardni Blackmagic IP10 kodek
 • Podržava sve SD, HD i Ultra HD formate do 2160p60

ČLANCI

Parametri

Parametri

Proizvođač: Blackmagic Design
Kategorija: Pretvarači signala

Main parameters

Other featuresAudio ulaz
Other featuresAudio izlaz
SourceHDMI
SourceAudio
SourceIP
SourceUSB-C
TargetHDMI
TargetIP
TargetAudio
Target12G SDI

Blog i novosti

Datum: 17. 04. 2024, Kategorija: Blog

Blackmagic Design novi 2110 IP video proizvodi

Blackmagic Design značajno je proširio svoju ponudu IP video proizvoda prema SMPTE 2110 standardu! Novost su, primjerice, kompaktni "IP Mini"…

PRIBOR (6)

PRIBOR (6)

Blackmagic Design 2110 IP Converter 3x3G

Blackmagic Design 2110 IP Converter 3x3G je uređaj za ugradnju u ormare s instrumentima
723.75 €
Na lageru 2 kom

Blackmagic Design 2110 IP Mini IP to HDMI

 • Novost
Pratite 2110 IP video i audio na bilo kojem HDMI monitoru ili TV-u. Kompaktan dizajn
368.75 €
Prema 4 kom

Blackmagic Design 2110 IP Mini BiDirect 12G

 • Novost
Pretvorite kamere za emitiranje sa SDI vezama u 2110 IP video sustave. Povezuje se
442.5 €
Prema 4 kom

Blackmagic Design 2110 IP Mini BiDirect 12G SFP

 • Novost
Pretvorite kamere za emitiranje sa SDI vezama u 2110 IP video sustave. Povezuje se
442.5 €
Prema 2 kom

Blackmagic Design 2110 IP Mini IP to HDMI SFP

 • Novost
Pratite 2110 IP video i audio na bilo kojem HDMI monitoru ili TV-u. Varijanta sa
368.75 €
Prema 2 kom

Blackmagic Design 2110 IP Converter 4x12G PWR

 • Novost
 • Besplatan prijevoz
Pretvorite i napajajte do 4 x 2110 IP video kamere ili pretvarače. Dvosmjerni 4-kanalni
2 411.25 €