Blackmagic Design Audio Monitor 12G G3

Blackmagic Audio Monitor 12G G3 treća je generacija Blackmagicovog iznimno popularnog rješenja za audio nadzor za montažu na stalak. G3 ima 10G Ethernet SMPTE-2110 IP video ulaz tako da se korisnici mogu spojiti na IP sustave emitiranja bez vanjskog pretvarača. Osim toga, također uključuje veliki audio mjerač s preciznom balistikom, 12G-SDI ulaz, tradicionalni…

Više informacija

1 498.75 € s PDV-om 1 199 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Prema 3 kom
Opis proizvoda ČLANCI

Opis proizvoda

Blackmagic Audio Monitor 12G G3 treća je generacija Blackmagicovog iznimno popularnog rješenja za audio nadzor za montažu na stalak. G3 ima 10G Ethernet SMPTE-2110 IP video ulaz tako da se korisnici mogu spojiti na IP sustave emitiranja bez vanjskog pretvarača. Osim toga, također uključuje veliki audio mjerač s preciznom balistikom, 12G-SDI ulaz, tradicionalni balansirani analogni XLR, HiFi i AES/EBU audio ulazi kao i HDMI video izlaz. Dostupan od 6/2024 .

Blackmagic Audio Monitor 12G G3 snažan je audio monitor koji ima nevjerojatnu kvalitetu zvuka u maloj veličini od 1RU! To znači da se može instalirati bilo gdje! Dizajnom dominira veliki mjerač zvuka s preciznom balistikom koja se može mijenjati između različitih standarda mjerenja zvuka. Postoji 12G-SDI ulaz za praćenje zvuka iz profesionalne video opreme. Osim toga, novi model uključuje 10G Ethernet SMPTE-2110 IP video ulaz tako da se korisnici mogu spojiti na IP sustave emitiranja bez vanjskog pretvarača. Također uključuje tradicionalne uravnotežene analogne XLR, HiFi i AES/EBU audio ulaze! Postoji čak i HDMI video izlaz tako da korisnici mogu pratiti pomoću TV-a s velikim zaslonom ili računalnih monitora!

Dizajniran od strojno obrađenog metala, Blackmagic Audio Monitor 12G iznimno je jak, ali i lagan. Šasija je u tamno crnoj boji i anodizirana tako da odgovara drugoj opremi. Osim toga, potpuno metalni dizajn eliminira akustične vibracije čak i pri glasnoj glasnoći. Prednja ploča ima gumbe za solo svaki lijevi ili desni kanal, odabir između 12G-SDI, 2110 IP, AES/EBU, analognog ili HiFi audio i za isključivanje zvučnika. Na prednjoj ploči nalazi se praktična utičnica za slušalice!

Blackmagic Audio Monitor 12G korisnicima daje nevjerojatno snažan zvuk u veličini od samo 1 jedinice! Audio monitor uključuje pojačalo vrlo velike snage tako da korisnici mogu dobiti glasnoću koja im je potrebna za jasno praćenje zvuka u bučnim okruženjima kao što su događaji uživo. Tajna je u dizajnu dvostrukog subwoofera koji ima akustičnu snagu za stvaranje bogatih dubokih bas zvukova čak i unutar ograničene veličine nosača.

Nevjerojatni mjerači zvuka na Blackmagic Audio Monitoru 12G imaju stvarnu balistiku analognog stila koja je ispravno usklađena sa standardima mjerača zvuka. Tajna je u tome što svaki segment mjerača zvuka ima neovisni RGB LED koji se može promijeniti u bilo koju boju potrebnu za različite standarde mjerača. Osim toga, svaki segment je neovisno strojno obrađen i izoliran, tako da nema curenja svjetla između segmenata. Mjerači se mogu mijenjati između VU -20dBFS i -18dBFS, PPM EBU -20dBFS i -18dBFS, PPM BBC -20dBFS i -18dBFS, glasnoće EBU +9 i +18 plus glasnoće u K-ponderiranoj LUFS skali +9 i +18.

Prednja ploča Blackmagic Audio Monitora 12G uključuje niz kontrola. Osim toga, korisnici dobivaju više od audio nadzora jer ugrađeni LCD korisnicima omogućuje nadzor 12G-SDI i 2110 IP video ulaza. LCD prikazuje dodatni status kao što je odabrana vrsta ulaza, video standard i odabrani ugrađeni audio par iz video ulaza.

HDMI izlaz korisnicima omogućuje korištenje TV-a s velikim ekranom ili računalnog monitora kao monitora za emitiranje. HDMI izlaz se pretvara iz trenutno odabranog ulaza, bilo 12G-SDI ili 2110 IP video ulaza. Postoji čak i 12G-SDI izlaz petlje, koji također prikazuje trenutno odabrani video ulaz. To znači da izlaz SDI petlje može uključivati ​​video iz SDI ili 2110 IP video ulaza. Osim toga, korisnici mogu pratiti sve ugrađene audio parove s video ulaza.

Blackmagic Audio Monitor 12G uklanja zvuk iz svih SD, HD i Ultra HD video standarda. To znači da je savršen za povezivanje postojeće SDI opreme za emitiranje na nove 2110 IP sustave. U visokoj razlučivosti, Blackmagic Audio Monitor 12G podržava sve 720p video standarde do 720p60, sve 1080 interlaced standarde do 1080i60 i sve 1080p standarde do 1080p60. U Ultra HD kupci dobivaju sve video standarde do 2160p60.

Sada korisnici mogu izgraditi moderne IP video sustave jer se Blackmagic Audio Monitor 12G G3 povezuje izravno na 2110 IP video sustave iu potpunosti je usklađen sa SMPTE-2110 standardom za IP video. Ovo uključuje podršku za SMPTE-2110-20 nekomprimirani video, Blackmagic IP komprimirani kodek za visoku brzinu kadrova Ultra HD, kao i SMPTE-2110-21 oblikovanje/tempiranje prometa, SMPTE-2110-30 audio i SMPTE-2110-40 podršku za pomoćni podaci.

Blackmagic Audio Monitor 12G podržava specifikacije NMOS sučelja tako da svi 2110 IP video uređaji mogu raditi zajedno kao veliki virtualni usmjerivač. Plus Videohub Smart Control može usmjeravati izvore do odredišta na 2110 IP mrežama jer može djelovati kao NMOS kontroler. Blackmagic Audio Monitor 12G također podržava IS-04 za otkrivanje i registraciju IP video uređaja i IS-05 za upravljanje vezom između IP video uređaja. To znači da korisnici mogu uspostavljati veze između izvora i odredišta baš kao i tradicionalni SDI usmjerivač.

Značajke Blackmagic Audio Monitor 12G G3

  • Snažan audio monitor s dvostrukim subwooferom u veličini 1RU
  • 10G Ethernet SMPTE-2110 IP i 12G-SDI ulazi
  • Svijetli RGB LED mjerači razine zvuka
  • Odaberite VU, PPM ili praćenje glasnoće
  • Ugrađeni LCD za nadzor video izvora
  • HDMI izlaz za praćenje
  • U potpunosti odgovara standardu SMPTE-2110 za IP video
  • Uravnoteženi analogni XLR, HiFi i AES/EBU audio ulaz
  • Podržava specifikacije NMOS sučelja

ČLANCI

Parametri

Parametri

Proizvođač: Blackmagic Design
Kategorija: Studijski monitori

Blog i novosti

Datum: 19. 04. 2024, Kategorija: Blog

Novi Blackmagic Design stropni stropovi i monitori

Blackmagic Design je proširio obitelj profesionalnih režisera ATEM Constellation s dva nova modela: ATEM 1 M/E Constellation 4K i ATEM 2 M/E…