Blackmagic Design DaVinci Resolve Micro Color Panel

Resolve Micro Color Panel nova je pristupačnija ploča u boji za softver DaVinci Resolve. Dizajniran u suradnji s vodećim svjetskim koloristima, DaVinci Resolve Micro Color Panel ima visokokvalitetne kuglice za praćenje i precizno obrađene kontrolne gumbe za fino podešavanje primarnih parametara ocjenjivanja, kao i navigacijske i transportne tipke za naredbe…

Više informacija

586.25 € s PDV-om 469 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Prema > 5 kom
Opis proizvoda ČLANCI

Opis proizvoda

Resolve Micro Color Panel nova je pristupačnija ploča u boji za softver DaVinci Resolve. Dizajniran u suradnji s vodećim svjetskim koloristima, DaVinci Resolve Micro Color Panel ima visokokvalitetne kuglice za praćenje i precizno obrađene kontrolne gumbe za fino podešavanje primarnih parametara ocjenjivanja, kao i navigacijske i transportne tipke za naredbe prečaca. Novi prijenosniji model ima utor za montažu za Apple iPad Pro, unutarnju bateriju i povezivanje putem Bluetootha ili USB-C. Dostupan od 5/2024 .

Bilo da korisnici tek počinju ili su profesionalni koloristi, DaVinci Resolve Micro Color Panel omogućuje im brži rad i kreativnost. Ploča omogućuje tečnu, praktičnu kontrolu nad više parametara u isto vrijeme za više kreativnih opcija. Korisnici mogu raditi puno brže nego što je moguće s mišem. Svi gumbi, kotačići i gumbi su visoke kvalitete i posebno su dizajnirani za stvaranje savršene količine otpora, tako da kupci mogu precizno fino podesiti bilo koji parametar.

Novi DaVinci Resolve Micro Color Panel ima 3 kuglice visoke rezolucije i 12 precizno obrađenih kontrolnih gumba koji daju izravan pristup najmoćnijim značajkama primarne korekcije, što olakšava eksperimentiranje i isprobavanje novih kombinacija. Primarni gumbi mogu se koristiti za kontrolu Y Lift, Y Gamma, Y Gain, Contrast, Pivot, Mid-tone Detail, Color Boost, Shadow, Highlight, Saturation, Hue Rotation i Luminance Mix.

Nije mnogo veći od računalne tipkovnice, DaVinci Resolve Micro Color Panel napaja se baterijom i USB-C priključkom. Povezuje se na DaVinci Resolve putem Bluetootha ili USB-C. Kada se ne koristi s iPad Pro uređajem, savršen je za postavljanje pored tipkovnice prijenosnog računala ili računala kako bi se urednici ili koloristi mogli lako kretati između tipkovnice i upravljačke ploče dok uređuju, omogućujući istovremeno ocjenjivanje i korekciju boja.

Osim toga, DaVinci Resolve Micro Color Panel ima niz tipki za kontrolu transporta i ocjenjivanja na lijevoj, gornjoj i desnoj strani ploče koje stavljaju najvažnije i najčešće korištene naredbe na dohvat ruke kupca, tako da mogu raditi brže. Mnoge od ovih kontrola, poput brisanja, pokazivača i odabira, bile su dostupne samo na puno većim pločama za ocjenjivanje Mini ili Advanced.

Korisnicima koji su koristili DaVinci Resolve Advanced Panel bit će poznate tipke shift na DaVinci Resolve Micro Color Panelima. Mnoge kontrole su u istom položaju, a kuglice za praćenje dizajnirane su na sličan profesionalni način tako da se postojeći DaVinci Resolve koloristi mogu osjećati ugodno na novoj ploči. Tipke za pomak gore i pomak dolje utrostručuju funkcionalnost ploče. DaVinci Resolve Micro Color Panel čak omogućuje korisnicima podešavanje oblika, veličine i položaja električnog prozora, čak i njegovu mekoću, ili promjenu veličine ulazne slike, sve s istim trackball-ima i prstenovima koje korisnici koriste za ocjenjivanje.

ČLANCI

Parametri

Parametri

Proizvođač: Blackmagic Design
Kategorija: Upravljački programi za softver

Other parameters

CompatibilityOdlučnost

Blog i novosti

Datum: 06. 05. 2024, Kategorija: Blog

DaVinci Resolve Studio 19 Public Beta 2

Druga javna beta verzija Blackmagic Design DaVinci Resolve 19 nudi brojne popravke i poboljšanja uključujući. prikaz vodiča za sigurnu zonu tijekom…

Datum: 18. 04. 2024, Kategorija: Blog

Nove Blackmagic Design konzole

Blackmagic Design predstavio je nove upravljačke ploče za softver DaVinci Resolve (DaVinci Resolve Micro Color Panel i DaVinci Resolve Replay…

PRIBOR (3)

PRIBOR (3)

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio - samo preuzimanje

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio je ultimativno rješenje za korekciju boja
343.75 €
Na lageru 3 kom

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio je ultimativno rješenje za korekciju boja
348.75 €
Na lageru > 5 kom

Inačica Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio s USB ključem

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio je ultimativno rješenje za korekciju boja
348.75 €
Na lageru > 5 kom