Blackmagic Design Media Player 10G

Blackmagic Media Player je rješenje za snimanje i reprodukciju za Thunderbolt računala s dvostrukim 12G-SDI izlazima za punjenje i reprodukciju ključa, 12G-SDI snimanje i 10G Ethernet koji korisnicima omogućuje korištenje DaVinci Resolve 19+ kao rješenja za reprodukciju medija i reprodukciju za produkciju uživo i tržišta emitiranja. Dostupan od 7/2024…

Više informacija

1 186.25 € s PDV-om 949 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Prema 2 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Blackmagic Media Player je rješenje za snimanje i reprodukciju za Thunderbolt računala s dvostrukim 12G-SDI izlazima za punjenje i reprodukciju ključa, 12G-SDI snimanje i 10G Ethernet koji korisnicima omogućuje korištenje DaVinci Resolve 19+ kao rješenja za reprodukciju medija i reprodukciju za produkciju uživo i tržišta emitiranja. Dostupan od 7/2024 .

Blackmagic Media Player je rješenje za snimanje i reprodukciju za Thunderbolt računala koje je posebno dizajnirano za reprodukciju na produkcijskim preklopnicima uživo ili velikim sustavima emitiranja. Međutim, čini puno više od samog ulaza i izlaza videa jer kupci također dobivaju 10G Ethernet i napajanje za svoje računalo. Kupci dobivaju dvostruke 12G-SDI izlaze za ispunu i ključnu reprodukciju, 12G-SDI snimanje i 10G Ethernet za pristup mrežnoj pohrani i napajanje prijenosnog računala preko jedne Thunderbolt veze. Također postoji nezavisna Thunderbolt veza na prednjoj strani tako da korisnici mogu jednostavno prići i priključiti svoje prijenosno računalo. Također podržava pune DeckLink API značajke tako da će većina video softvera jednostavno raditi.

Izrezana stranica DaVinci Resolve 19 ima uzbudljiv novi media player, značajke uređivanja i reprodukcije. DaVinci Resolve obrađuje uobičajene formate videodatoteka, tako da korisnici mogu reproducirati bilo koje datoteke koje im klijenti daju. Za emitiranu grafiku, DaVinci Resolve 19 može reproducirati videodatoteke koje imaju alfa kanal, a one će biti ispisane kao 10-bitni SDI ispuna i ključ.

Blackmagic Media Player uključuje sve što je korisnicima potrebno za reprodukciju emitiranja. Postavite ga na radnu površinu ili ga možete montirati na stalak pomoću Blackmagic Universal Rack Shelf. Prednja ploča ima LCD s videom, informacijama o statusu audio mjerača koji uključuje ulaz, video standard i dubinu međuspremnika okvira snimanja/reprodukcije. Mjerač zvuka također se može mijenjati između VU i PPM. Tu je i utičnica za slušalice, zvučnik i gumb za uključivanje zvučnika.

Blackmagic Media Player uključuje brzi Thunderbolt sa video snimanjem i reprodukcijom, kao i 10G Ethernet i napajanje prijenosnog računala preko jednog kabela. Postoje Thunderbolt priključci i na prednjoj i na stražnjoj ploči, tako da kupci mogu spojiti ili rack mount ili prijenosna računala. Blackmagic Media Player koristi DeckLink API, tako da gotovo sav video softver radi. Osim toga, Thunderbolt veza je dvosmjerna, tako da korisnici mogu snimati, obrađivati ​​i ispisivati ​​video u stvarnom vremenu.

Blackmagic Media Player ima mnogo veza za praćenje, proširenu radnu površinu i brzo umrežavanje. Sve s jednom Thunderbolt vezom. Ispunjavanje programa i izlazi tipki mogu se utišati tako da se video neće uključiti na prekidaču dok ne započne ponovna reprodukcija. Tada su namjenski 12G-SDI i HDMI izlazi za praćenje uvijek aktivni tako da korisnici mogu postaviti sljedeću reprodukciju. Postoji čak i proširena radna površina za DaVinci UI. Plus USB proširenje za tipkovnicu i miš.

S dvostrukim 12G-SDI video izlazima, Blackmagic Media Player se može spojiti na preklopnike za produkciju uživo tako da se emitirana grafika može prekriti transparentnošću. Interno, postoji hardverska podrška za RGBA i YUVA međuspremnike okvira. To znači da je Blackmagic Media Player idealan za emitirane grafike i stingere.

Brzi 10G Ethernet priključak znači da Blackmagic Media Player korisnicima daje pristup mrežnoj pohrani kada je njihovo računalo spojeno na Thunderbolt priključak. To znači da korisnici ne trebaju dodatne Ethernet adaptere jer korisnici dobivaju video i mrežu s jednim kabelom. Osim toga, Blackmagic Cloud Stores ima 10G Ethernet, što znači da korisnici dobivaju brzinu pristupa dijeljenim medijima i ISO snimkama tako da korisnici mogu imati više urednika koji rade zajedno u DaVinci Resolveu.

Blackmagic Media Player dizajniran je za podršku videa najviše kvalitete. Kupci dobivaju podršku za snimanje i reprodukciju popularnih video formata kao što su Apple ProRes, DNxHD ili čak 10-bitni nekomprimirani, tako da korisnici nikada nisu zaključani u jednom formatu datoteke.

Uz podršku za sve popularne video softvere, Blackmagic Media Player korisnicima daje slobodu rada s alatima koje kupci već poznaju i vole. Blackmagic Media Player savršen je za korištenje DaVinci Resolve za uređivanje emitiranja i rad na korekciji boja.

Blackmagic Media Player podržava najnovije Ultra HD video standarde na svojim 12G-SDI video vezama. Ultra HD video standardi uključuju 2160p23.98, 2160p24, 2160p25, 2160p29.97, 2160p30, 2160p47.95, 2160p48, 2160p50, 2160p59.94 i 2160p60. To znači da je Blackmagic Media Player idealno rješenje za televizijske kuće, jer korisnicima omogućuje prijelaz na Ultra HD i 4K rad sada.

Parametri

Parametri

Proizvođač: Blackmagic Design
Kategorija: Video snimanje
PRIBOR (4)

PRIBOR (4)

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio je ultimativno rješenje za korekciju boja
348.75 €
Na lageru 2 kom

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio - samo preuzimanje

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio je ultimativno rješenje za korekciju boja
343.75 €

Inačica Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio s USB ključem

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio je ultimativno rješenje za korekciju boja
348.75 €
Na lageru 4 kom

Blackmagic Design DaVinci Resolve Replay Editor

  • Novost
Uređivačka ploča posebno dizajnirana za uređivanje s više kamera za rezanje vijesti
573.75 €
Prema 5 kom