Blackmagic Design SmartView 4K G3

Blackmagic Design SmartView 4K G3 je prvi Ultra HD emitirani monitor s 12G-SDI i SMPTE-2110 IP video ulazima! Treća generacija Blackmagic popularnog 4K monitora montiranog na stalak omogućuje korisnicima izravno povezivanje na sustave emitiranja temeljene na IP-u, kao i niz 12G-SDI profesionalne video opreme do 2160p60, što ga čini savršenim za emitiranje…

Više informacija

1 498.75 € s PDV-om 1 199 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Prema > 5 kom
Opis proizvoda ČLANCI

Opis proizvoda

Blackmagic Design SmartView 4K G3 je prvi Ultra HD emitirani monitor s 12G-SDI i SMPTE-2110 IP video ulazima! Treća generacija Blackmagic popularnog 4K monitora montiranog na stalak omogućuje korisnicima izravno povezivanje na sustave emitiranja temeljene na IP-u, kao i niz 12G-SDI profesionalne video opreme do 2160p60, što ga čini savršenim za emitiranje i produkciju uživo. Također uključuje 3D LUT-ove i kontrole nadzora kao što su fokusiranje, vodiči za kadriranje, sigurno područje i više. Dostupan od 5/2024 .

SmartView 4K G3 ima ugrađene optičke i bakrene SMPTE-2110 IP video veze tako da se korisnici mogu izravno povezati na sustave emitiranja temeljene na IP-u. Kupci također dobivaju dva 12G-SDI ulaza za povezivanje sa širokom paletom profesionalne video opreme. Osim toga, i 12G-SDI i 2110 video ulazi mogu izlaziti na 12G-SDI izlaznu petlju.

SmartView 4K ima nevjerojatno snažan metalni dizajn od strojno obrađenog aluminija s oštrim čistim linijama. Osim toga, SmartView 4K dubok je samo nekoliko inča. Budući da se monitori često postavljaju na vrh polica za opremu, ovaj tanki dizajn omogućuje veliku površinu iza monitora za bolju ventilaciju cijele police i održavanje sve opreme hladnom. Uz dno SmartView 4K nalazi se niz kontrola tipki koje su blago nagnute tako da ih je lakše pritisnuti. Na stražnjoj strani monitora nalaze se svi video priključci, a tu je čak i VESA montažna točka.

LCD koji se koristi na SmartView 4K ima izuzetno visoku rezoluciju tako da će prikazati svaki piksel na Ultra HD slici. To znači da korisnici dobivaju nevjerojatno čistu sliku s dubokom vjernošću boja. SmartView 4K dizajniran je za emitiranje tako da će se trenutno zaključati na novi video izvor, što je vrlo uobičajeno kada je monitor spojen na usmjerivač i ulaz se može stalno mijenjati na različite vremenski podešene izvore. Za razliku od TV-a, video se ne skenira prekomjerno tako da kupci dobiju sve piksele slike točno do ruba LCD-a.

Prednja ploča SmartView 4K uključuje širok raspon nadzornih kontrola! Gumb za ulaz bira između dva 12G-SDI video ulaza i 2110 IP video ulaza. Gumb zaslona omogućuje korisnicima podešavanje svjetline zaslona. H/V zaslon tradicionalna je funkcija monitora emitiranja koja korisnicima omogućuje da gledaju u zatamnjenu sliku. Samo plava je izvrsna za provjeru nijanse iz sadržaja SD arhive. Gumb za zumiranje omogućuje korisnicima zumiranje slike radi podešavanja fokusa kamere.

Kada korisnici rade s kamerama, SmartView 4K ima sve što im je potrebno za pomoć pri kadriranju i fokusiranju pomoću grafičkih slojeva na zaslonu. Prekrivanja uključuju sigurno područje i sigurne oznake naslova. Osim toga, tu su i 4 odvojene vodilice okvira, 2 okomite i 2 vodoravne, koje se mogu prikazati istovremeno i savršene su za društvene medije i kadriranje igranih filmova. Kupci također dobivaju fokus fokusa na ekranu, koji se može uključiti i isključiti posebnom tipkom na prednjoj ploči.

Televizijske kuće i filmske produkcije često rade sa SDI izvorima koji su kodirani gamma zapisom ili HDR profilom. To znači da slike mogu izgledati isprano ili imati netočne boje. SmartView 4K rješava ovaj problem jer uključuje podršku za 3D LUT-ove. To znači da korisnici mogu koristiti 3D LUT za ponovno mapiranje SDI ili 2110 ulaznog prostora boja na SmartView 4K zaslon.

Sada korisnici mogu graditi moderne IP video sustave jer SmartView 4K u potpunosti odgovara standardu SMPTE-2110 za IP video s optičkim vlaknima i bakrenim 10G Ethernet vezama. Ovo uključuje podršku za SMPTE-2110-20 nekomprimirani video, Blackmagic IP kodek za visoku brzinu kadrova Ultra HD, kao i SMPTE-2110-21 oblikovanje/vremenski promet, SMPTE-2110-30 audio i SMPTE-2110-40 podršku za pomoćne podaci.

SmartView 4K podržava specifikacije NMOS sučelja tako da svi njihovi 2110 IP video uređaji mogu raditi zajedno kao veliki virtualni usmjerivač. Plus Videohub Smart Control može usmjeravati izvore do odredišta na 2110 IP mrežama jer može djelovati kao NMOS kontroler.

Značajke SmartView 4K G3

 • Monitor koji se montira u stalak sa SMPTE-2110 IP i 12G-SDI video priključcima
 • Tanak dizajn za bolju ventilaciju polica
 • Zaslon visoke rezolucije, Ultra HD
 • Kontrole nadgledanja uključujući svjetlinu, H/V i zumiranje
 • Uključuje vodiče okvira i fokusiranje
 • Uključuje 3D LUT za praćenje
 • Podržava sve video standarde do 2160p60
 • Sukladan SMPTE-2110 standardu za IP video
 • Uključuje NMOS protokol za virtualno usmjeravanje
 • Uključuje besplatni SDK za integraciju u sustave automatizacije emitiranja

ČLANCI

Parametri

Parametri

Proizvođač: Blackmagic Design
Kategorija: Studijski monitori

Main parameters

Size15.6"
Monitor inputs12G SDI
Monitor inputsEthernet
Monitor power supplyAC 100-240V
Monitor power supply12V utičnica
Panel resolution3840x2160

Other parameters

TallyDa
Other featuresHDR
Other featuresgalebu
Other featuresRaboš
Other features3D LUT korekcija

Blog i novosti

Datum: 19. 04. 2024, Kategorija: Blog

Novi Blackmagic Design stropni stropovi i monitori

Blackmagic Design je proširio obitelj profesionalnih režisera ATEM Constellation s dva nova modela: ATEM 1 M/E Constellation 4K i ATEM 2 M/E…

PRIBOR (1)

PRIBOR (1)

Blackmagic Design ATEM 2 M/E Constellation 4K

 • Novost
 • Besplatan prijevoz
ATEM 1 M/E Constellation 4K i ATEM 2 M/E Constellation 4K preklopnici dva su Ultra
4 468.75 €