Datavideo TP-300 Mark II

Zašto se mučiti sa skupim ponovnim snimanjem, talentom na pozornici koji odluta od scenarija ili voditeljevim gubitkom kontakta očima s publikom? Ovaj Datavideo Sumpter Kit je dizajniran da vam pomogne prevladati te probleme pretvaranjem tablet računala (nije isporučeno) u jeftin i učinkovit sufler. Također koristi visokokvalitetno zrcalno staklo s niskim…

Više informacija

556.25 € s PDV-om 445 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Zašto se mučiti sa skupim ponovnim snimanjem, talentom na pozornici koji odluta od scenarija ili voditeljevim gubitkom kontakta očima s publikom? Ovaj Datavideo Sumpter Kit je dizajniran da vam pomogne prevladati te probleme pretvaranjem tablet računala (nije isporučeno) u jeftin i učinkovit sufler. Također koristi visokokvalitetno zrcalno staklo s niskim udjelom željeza, što znači da zrcalo nema nijansu.

TP-300 MARK II dizajniran je za pretvaranje malog tablet računala u jeftin i učinkovit sufler. Teleprompter sadrži bilo koji tablet minimalne širine od 110 mm i maksimalne 210 mm, mjereno u portretnoj orijentaciji. Obični 10" iPad ili Android alternativa najbolje funkcionira. TP-300 Teleprompter koristi visokokvalitetni razdjelnik snopa 60/40. To se odnosi na 60% svjetlosti koja prolazi kroz razdjelnik snopa, omogućujući kameri da uhvati subjekt; 40 % upadnog svjetla reflektira se prema talentu ili govorniku koji čita teleprompter. Omjer 60/40 postiže optimalnu ravnotežu, omogućujući da reflektirani tekst od telepromptera bude živ i čitljiv, dok također omogućuje kameri da uhvati visoko-prompter. kvalitetan, dobro eksponiran snimak.

Datavideo TP-300 MARK II općenito je manji i lakši od profesionalnih studijskih telepromptera, što ga čini lakšim za transport. TP-300 MARK II dolazi s torbom za praktičan transport. Teleprompter je često dizajniran da bude kompatibilan sa standardnim stativima, što dodatno poboljšava njegovu prenosivost za snimanja na lokaciji.

Teleprompter TP-300 MARK II prikladan je za različite primjene. Njegov prilagodljiv dizajn čini ga idealnim izborom za različite namjene. Tipične primjene uključuju profesionalnu video produkciju, predavanje govora, intervjue, obrazovne videozapise, emitiranje uživo, stvaranje online sadržaja i više. Bilo da proizvodite profesionalni video sadržaj, držite govore ili vodite intervjue, teleprompter TP-300 MARK II ističe se u pružanju jasnih i čitljivih upita za besprijekorne i pouzdane prezentacije.

Dodatni daljinski upravljač WR-500 BT može se koristiti za upravljanje snažnom aplikacijom dvPrompter Plus u žičanom ili Bluetooth načinu rada. Kontroler vam omogućuje da pauzirate i nastavite pomicanje, povećavate i smanjujete brzinu, povećavate i smanjujete veličinu fonta, skačete na određene točke unutar skripte (oznake prekida) i mijenjate skripte na popisu za reprodukciju.

Parametri

Parametri

Proizvođač: Datavideo
Kategorija: Uređaj za očitavanje
PRIBOR (2)

PRIBOR (2)

Datavideo WR-500

Datavideo WR-500 je univerzalni bežični bluetooth kontroler za uređaje za čitanje
206.03 €
Na lageru 1 kom

Datavideo HC-300 kufr pro TP-300

Datavideo HC-300 je transportna torbica otporna na vodu/prašinu za uređaje za čitanje
143.6 €
Poslati 1 kom