Deity TC-1 Wireless Timecode device

TC-1 uzima najbolje dijelove kutija s vremenskim kodom iz prošlosti i sve ih spaja u generator vremenskog koda izgrađen za budućnost. Razvili smo ga kako bi se uklopio u vaš tijek rada, bez obzira na to kako radite. Možete ga bežično ometati sa svog telefona ili ga čak bežično sinkronizirati s drugih uređaja koristeći naš vlasnički 8-kanalni 2.4G radijski…

Više informacija

236.25 € s PDV-om 189 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru 2 kom
Praha 2 kom
Opis proizvoda ČLANCI

Opis proizvoda

TC-1 uzima najbolje dijelove kutija s vremenskim kodom iz prošlosti i sve ih spaja u generator vremenskog koda izgrađen za budućnost. Razvili smo ga kako bi se uklopio u vaš tijek rada, bez obzira na to kako radite. Možete ga bežično ometati sa svog telefona ili ga čak bežično sinkronizirati s drugih uređaja koristeći naš vlasnički 8-kanalni 2.4G radijski ekosustav. Možete ga također ometati ili koristiti za interno generiranje vremenskog koda i ometanje drugih uređaja.

WIRELESS TIMECODE BOX
TC-1 uzima najbolje dijelove kutija s vremenskim kodom iz prošlosti i sve ih spaja u generator vremenskog koda izgrađen za budućnost. Razvili smo ga kako bi se uklopio u vaš tijek rada, bez obzira na to kako radite. Možete ga bežično ometati sa svog telefona ili ga čak bežično sinkronizirati s drugih uređaja koristeći naš vlasnički 8-kanalni 2.4G radijski ekosustav. Možete ga također ometati ili koristiti za interno generiranje vremenskog koda i ometanje drugih uređaja.

  • Zaključavanje priključka za vremenski kod od 3,5 mm
  • Bluetooth 5.0: maksimalni domet 250ft
  • 2.4G radio; Maksimalni domet 30 FT
  • Podržava sve SMPTE formate vremenskog koda
  • Samo 1 sličica svaka 72 sata
  • USB-C punjenje;  2 sata za potpuno punjenje, do 28 sati trajanja baterije
  • LED statusna svjetla pokazuju napajanje, TC sinkronizaciju i bežično uparivanje
  • Uključuje Hook-N-Loop i DSLR Cold Shoe nosač

SVE TC-1 ZNAČAJKE

BEŽIČNO UPRAVLJANJE VELIKOG DOMETA

Korištenjem naše ekskluzivne Bit Connectify™️ tehnologije možete kontrolirati do 20x TC-1 bežičnih generatora vremenskih kodova s ​​udaljenosti od 250 stopa. TC-1 ima 600% veći raspon kontrole od Bluetooth® kutija s vremenskim kodom vodećih konkurenata.

TC-1 također ima sekundarni RF čip za sinkronizaciju TC-1 na TC-1 uređaje u rasponu od 30 stopa. Prilikom sinkronizacije vremenskog koda s telefona, možete prenijeti do 250 stopa glavnom TC-1, a zatim 30 stopa međusobno TC-1 okvir vremenskog koda oko glavnog čvora.

VREMENSKI KOD PRECIZAN OKVIR

Svaki TC-1 generator vremenskog koda ima TCXO s točnošću od ±0,5 ppm. A kroz optimizaciju firmvera, vaša će se snimka savršeno sinkronizirati kada krenete na uređivanje s manje od 1 sličice pomicanja u razdoblju od 72 sata.

ZAKLJUČAVANJE 3,5 MM TC SPOJ

Nećete morati brinuti da će vam se TC kabeli isključiti s TC-1. Priključak je također kompatibilan s 3,5 mm TC kabelima drugih marki bez zaključavanja.

VREMENSKI KOD OLAKŠAVA OBJAVU

S više uređaja nego ikad koji sada podržavaju vremenski kod SMPTE, sinkronizacija snimke i zvuka u objavi nikada nije bila tako jednostavna ili brza. S TC-1 i drugim predmetima (poput BP-TRX i TC-SL1) možete koristiti metode tijeka rada koje koriste studijski igrani filmovi.

UGRAĐENI MIKROF

Kutija s vremenskim kodom TC-1 ima ugrađeni scratch mikrofon za korištenje Mirrorless ili akcijske kamere koje imaju samo ulaz za stereo mikrofon.

APLIKACIJA SIDUS AUDIO™️

Povežite sve svoje uređaje s telefonom ili prijenosnim računalom putem Sidus Audio™️. Pomoću naše aplikacije možete kontrolirati postavke svog uređaja, pratiti njihov status i sinkronizirati sve svoje jedinice odjednom.

Za korisnički priručnik za Sidus Audio kliknite ovdje

ZAKLJUČAVANJE PRIKLJUČKA ZA VREMENSKI KOD

Razgovarali smo s članovima zajednice miksanja zvuka i pobrinuli smo se da odgovorimo na vaša pitanja. Priključak za vremenski kod TC-1 je TRS konektor od 3,5 mm koji se zaključava. Nemojte se nikada brinuti da će vam se kabeli vremenskog koda iskopčati tijekom snimanja.

Podržani Deity Timecode kabeli:
• Deity C13 - Kabel vremenskog koda kamere pod pravim kutom za zaključavanje od 3,5 mm na 5-pinski
• Deity C14 - zaključavanje 3,5 mm na 5-pinski LEMO® vremenski kodirani kabel
• Deity C15 - Kabel za zaključavanje 3,5 mm na BNC vremenski kod

BNC i LEMO 3,5 mm kabeli s vremenskim kodom

SVESTRANE OPCIJE MONTAŽE

Profesionalci će uživati ​​u integriranom hook-n-loop jastučiću na stražnjoj strani TC-1. Nezavisni filmaši će cijeniti priloženi nosač s mekom petljom. I svatko će voljeti smišljati praktične nove načine za montiranje kutije s vremenskim kodom TC-1 pomoću nosača s navojem od 1/4" ili 3/8" ispod nosača za hladno držanje.

ČLANCI

Parametri

Parametri

Proizvođač: Deity
Kategorija: Vremenski kod

Blog i novosti

Datum: 28. 03. 2024, Kategorija: Blog

Novo u ponudi: Deity TC-1

Novo na zalihi Deity TC-1 bežični sustav vremenskog koda ! Minijaturni generator TC-1 podržava sve standarde vremenskog koda SMPTE i nudi visoku…

PRIBOR (2)

PRIBOR (2)

Deity RX-LINK (Low Profile XLR to 3.5mm TRS cable)

  • Novost
Deity RX-Link je adapterski kabel od 3,5 mm utičnice koja se može zaključati do pravokutnog
37.5 €
Na lageru 2 kom

Deity C14 (3.5 Locking TRS to Lemo 5 Timecode Cable)

  • Novost
Deity C14 je SMPTE kabel s vremenskim kodom s TRS konektorom od 3,5 mm koji se može
93.75 €
Na lageru 1 kom