DJI Avata 2 Fly More Combo (Three Batteries)

DJI Avata 2 donosi iskustvo FPV drona koje diže adrenalin uz poboljšanu sliku, sigurnost i trajanje baterije. Iskustvo možete podići na nove visine uparivanjem Avata 2 s novim DJI Goggles 3 i DJI RC Motion 3! Set uklj. dodatak Fly More Combo (u usporedbi sa setom "Single Battery", uključuje dodatni dvosmjerni punjač, ​​dvije baterije - tj.…

Više informacija

1 239.58 € s PDV-om 991.67 € bez PDV-a
-+
Dostupnost

Prikaži svu dodatnu opremu

Opis proizvoda ČLANCI

Opis proizvoda

DJI Avata 2 donosi iskustvo FPV drona koje diže adrenalin uz poboljšanu sliku, sigurnost i trajanje baterije. Iskustvo možete podići na nove visine uparivanjem Avata 2 s novim DJI Goggles 3 i DJI RC Motion 3! Set uklj. dodatak Fly More Combo (u usporedbi sa setom "Single Battery", uključuje dodatni dvosmjerni punjač, ​​dvije baterije - tj. ukupno tri - i torbu za rame). U prodaji od 11.4.2024 .

Sadrži

 • 1x DJI Avata 2 dron
 • 1x DJI RC Motion 3 kontroler
 • 1x remen za DJI RC Motion 3 kontroler
 • 1x DJI naočale 3
 • 1x DJI Goggles 3 štitnik od pjene
 • 1x DJI Goggles 3 dodatna pjenasta zaštita za čelo
 • 1x leće za korekciju dioptrije -2.0D (par) za DJI Goggles 3
 • 1x USB-C OTG kabel
 • 3x Inteligentna letna baterija
 • 2x propelera (par)
 • 8x vijak za propelere
 • 1x odvijač
 • 1x štitnik stabilizatora
 • 1x USB-C/USB-C PD kabel
 • 1x čvorište za punjenje
 • 1x torba za rame

Snimke izbliza u vrlo visokoj razlučivosti 4K
Stvorite zapanjujuće vizualne efekte s vidnim poljem od 155° kamere Avata 2 i njezinom sposobnošću brzog zumiranja i smanjivanja objekata. Čak i početnici mogu brzo naučiti stvarati akrobatske snimke, kao i snimati brze dinamične snimke na malim visinama koje drugi dronovi ne mogu. Avata 2 nudi opcije ultraširokog (155°), širokog i normalnog kuta.

1/1.3" senzor slike
Poboljšani senzor slike od 1/1,3" od 12 MP sa stabilizacijom Gyroflow proširuje dinamički raspon i učinkovitije se nosi s uvjetima slabog osvjetljenja, omogućujući vam snimanje izvrsnih snimaka svaki put kad letite.

4K/60 fps HDR video
S 4K rezolucijom i brzinom sličica u sekundi od 60 fps, HDR video izlaz Avata 2 može uhvatiti dinamiku brzog leta. Možete podesiti razinu oštrine i smanjenje šuma u naočalama za fino podešavanje videa. Snimite bogate detalje u svijetlim i sjenama i proširite mogućnosti postprodukcije s 10-bitnim D-Log M načinom rada sa širokim dinamičkim rasponom.

Duži let
Dron Avata 2 ima maksimalno vrijeme leta od 23 minute i podržava PD brzo punjenje, tako da ga možete vrlo brzo napuniti. Novi opcijski DJI Avata 2 dvosmjerni punjač opremljen je funkcijom pohrane energije koja vam omogućuje prijenos preostale energije iz više baterija u onu s najvišom razinom napunjenosti, dajući vam "dodatnu bateriju" u situacijama potrebe.

DJI O4 video prijenos
Poboljšana stabilnost tehnologije video prijenosa DJI O4 omogućuje vam potpunu koncentraciju
za svaki let i osigurava veću operativnu sigurnost. Dizajn s dva odašiljača, četiri prijamnika i četiri antene osigurava snažnu zaštitu od smetnji i nudi maksimalnu udaljenost video prijenosa do 13 km, latenciju od samo 24 ms i kvalitetu slike visoke razlučivosti od 1080p/100 fps i maksimalna brzina prijenosa podataka od 60 Mbps.

Besprijekorno snimanje i uređivanje
‌Dron je opremljen s 46 GB interne memorije, što omogućuje pohranu približno 90 minuta videa u 1080p60 rezoluciji. Zahvaljujući Wi-Fi vezi koja osigurava brz prijenos datoteka na telefon, naknadno uređivanje i dijeljenje gotove kreacije vrlo je učinkovito.

Vizualni efekti u aplikaciji LightCut
Spajajući se izravno na DJI Avata 2 putem Wi-Fi veze, aplikacija LightCut vam omogućuje inteligentno dodavanje Sky VFX-a tijekom postprodukcije na temelju putanje leta snimljene u videozapisima, što vam pomaže da jednostavno stvorite privlačne snimke iz zraka. Bez potrebe za preuzimanjem snimaka, aplikacija vam omogućuje njihovu montažu, a u kombinaciji s One-Tap Edit funkcijom možete jednostavno kreirati savršen sadržaj u tren oka i bez puno truda.

RockSteady i HorizonSteady
Model Avata 2 opremljen je DJI-jevim najnovijim stabilizacijskim algoritmom i omogućuje snimanje glatkih i stabilnih snimaka čak i tijekom brzih manevara ili po vjetrovitom vremenu. Funkcija HorizonSteady može podnijeti horizontalnu rotaciju do 360° i osigurava da snimljene snimke ostanu fiksirane na horizontu, čak i ako dron naglo skrene ili značajno skrene.

Visoka sigurnost
Zahvaljujući poboljšanom dizajnu integriranih zaštitnih elemenata, Avata 2 je lakša i okretnija, što olakšava kretanje u uskim prostorima. Otpuštanjem gasa na RC Motion 3 ili pritiskom na gumb za zaključavanje, dron će se zaustaviti, omogućujući vam da se razigrano nosite s neočekivanim situacijama. Osim toga, kada se baterija isprazni ili u slučaju gubitka signala, aktivira se funkcija automatskog povratka na početnu točku (RTH), što povećava razinu sigurnosti.

Napredno pozicioniranje
Novi binokularni senzori ribljeg oka omogućuju pozicioniranje kamere prema dolje i prema natrag tijekom letova na malim visinama i u zatvorenom prostoru, povećavajući stabilnost i sigurnost leta. Sa značajkom Turtle, Avata 2 se može automatski vratiti u položaj za polijetanje.

DJI naočale 3
DJI Goggles 3 sada imaju Real View PiP (Picture-In-Picture). Možete pratiti svoju okolinu bez skidanja naočala za veću sigurnost i bolje iskustvo letenja. Zahvaljujući Micro-OLED zaslonu visoke rezolucije i prijenosu ultraniske latencije, možete neprimjetno istraživati ​​svoje okruženje. S DJI Goggles 3 možete dijeliti prijenos uživo s Avata 2 s mobilnim uređajem koji pokreće aplikaciju DJI Fly na udaljenosti do 5 m. Dijeljenje snimke leta sada je lakše, a učenje tehnika letenja lakše. Izborni dodatak ili dio kompleta Fly More Combo.

DJI RC Motion 3
S dodatkom DJI RC Motion 3 možete bez napora izvoditi izazovne zračne akrobacije. Čak i novi korisnici sada mogu jednostavno izvoditi driftove i druge manevre koji oduzimaju dah. Možete se penjati, spuštati i rotirati pritiskom na gumb. Okretanje za 360° naprijed/straga, okretanje za 360° ili zanošenje za 180° (Pri bočnom zanošenju velikom brzinom, okrenut će se za 180° oko objekata i brzo se udaljiti, postižući dramatične vizualne efekte.), može se učiniti jednim dodirom! Izborni dodatak ili dio kompleta Fly More Combo.

Napredni manevri
S novim dodatnim DJI FPV daljinskim upravljačem 3 u ručnom načinu rada, možete vješto letjeti kroz uske prostore i pokazati svoje zračne vještine i odvažnu kreativnost. Uz normalne i sportske načine rada, DJI FPV Remote Controller 3 nudi i ručni način rada, koji je prikladniji za napredne korisnike za vježbanje i učenje složenijih vještina.

ČLANCI

Parametri

Parametri

Proizvođač: DJI
Kategorija:

Blog i novosti

Datum: 11. 04. 2024, Kategorija: Blog

DJI predstavlja drugu generaciju drona Avata!

Druga generacija popularnog drona DJI Avata donosi veću kvalitetu slike (10-bitni D-Log M mod, HDR), dulje trajanje baterije (do 23 min., podrška za…

PRIBOR (7)

PRIBOR (7)

DJI Care Refresh 1-Year Plan (DJI Avata 2) (EU)

 • Novost
Produženo jamstvo za DJI Avata 2, 1 godina.
61.04 €

DJI Care Refresh 2-Year Plan (DJI Abata 2) (EU) (Card)

 • Novost
Produženo jamstvo za DJI Avata 2, 2 godine.
102.29 €

DJI Avata 2 Propellers

 • Novost
Zamjenski propeleri za DJI Avata 2.
9.38 €

DJI Avata 2 Intelligent Flight Battery

 • Novost
Baterija za DJI Avata 2.
123.96 €

DJI Care Refresh 1-Year Plan (DJI Avata 2) (EU) (Card)

 • Novost
Produženo jamstvo za DJI Avata 2, 1 godina.
61.04 €

DJI Avata 2 ND Filters Set(ND8/16/32)

 • Novost
ND filteri za DJI Avata 2 dron Sadrži 8/16/32 ND filtere za pokrivanje širokog raspona
71.35 €

DJI Care Refresh 2-Year Plan (DJI Avata 2) (EU)

 • Novost
Produženo jamstvo za DJI Avata 2, 2 godine.
102.29 €