DJI Focus Pro All-In-One Combo

DJI Focus Pro, DJI-jev prvi neovisni "Automatic Manual Focus" (AMF) sustav, pruža korisnicima pouzdano i sveobuhvatno rješenje bočnog fokusa. Integrira LiDAR tehnologiju za precizno (76.800 mjernih točaka) fokusiranje na objekte udaljene do 20 m i omogućuje korištenje i automatskog sustava za fokusiranje i brzo prebacivanje na ručni način rada. Komplet…

Više informacija

1 704.17 € s PDV-om 1 363.33 € bez PDV-a
-+
Dostupnost

Prikaži svu dodatnu opremu

Opis proizvoda

Opis proizvoda

DJI Focus Pro, DJI-jev prvi neovisni "Automatic Manual Focus" (AMF) sustav, pruža korisnicima pouzdano i sveobuhvatno rješenje bočnog fokusa. Integrira LiDAR tehnologiju za precizno (76.800 mjernih točaka) fokusiranje na objekte udaljene do 20 m i omogućuje korištenje i automatskog sustava za fokusiranje i brzo prebacivanje na ručni način rada. Komplet uključuje DJI Focus Pro Grip, DJI Focus Pro Hand Unit, DJI Focus Pro LiDAR i DJI Focus Pro Motor. U prodaji od 8. svibnja 2024 .

Novodizajnirani DJI Focus Pro Grip ima 2,5-satno napajanje sustava, intuitivne kontrole na ekranu, automatsku kalibraciju i pohranu podataka za 15 leća, Bluetooth start/stop snimanje i mogućnosti ručnog snimanja, kao i precizno fokusiranje s LiDAR tehnologijom , čak i bez Ronin stabilizatora.

Ručka, opremljena zaslonom u boji osjetljivim na dodir, podržava podešavanje LiDAR-a i parametara motora te omogućuje prikaz u stvarnom vremenu iz perspektive LiDAR sustava, tako da korisnik ima potpuni pregled tijekom korištenja. Aplikacija DJI Ronin uključuje integrirane podatke o leći koji se mogu uvesti u Focus Pro Motor putem Bluetooth veze s ručkom. Jedan motor može pohraniti podatke za do 15 leća.

Ručka se može spojiti izravno na fotoaparate bez ogledala putem Bluetootha i bežično pokrenuti/zaustaviti snimanje. Također se može upariti s aplikacijom DJI Ronin putem Bluetootha za dovršetak ručne kalibracije leće.

Savršeniji fokus
LiDAR sada ima veću udaljenost izoštravanja do 20 metara, što je otprilike tri puta više od prethodne generacije, tako da se lako može nositi s telefoto snimanjem. Ultraširoki FOV s fokusiranjem od 70° omogućuje jednostavno snimanje rubnih kompozicija i krupnih planova, uvelike povećavajući kreativnu slobodu.

Točnije i stabilnije fokusiranje
Poboljšani LiDAR sustav sada ima 76.800 mjernih točaka, što je 77% više od prethodne generacije, poboljšavajući detekciju rubova dok učinkovito smanjuje vrijeme potrebno za pronalaženje predmeta za fokusiranje. Zahvaljujući brzini osvježavanja od 30 Hz, fokusiranje je također pouzdano čak i kada se subjekt brzo kreće. A zahvaljujući novim algoritmima umjetne inteligencije, moguće je postići pouzdanije prepoznavanje ljudi i vozila. Čak i ako je objekt trenutno zasjenjen, LiDAR može brzo vratiti fokus.

Brzina autofokusa može se postaviti u pet razina. Niže razine omogućuju finije fokusiranje, dok više razine omogućuju brže, osjetljivije fokusiranje. Također postoje dva načina rada područja fokusa, Wide i Flex Spot. U Wide modu, LiDAR može automatski otkriti i ciljati ljude i vozila. U načinu rada Flex Spot korisnici mogu ručno odabrati bilo koji predmet na koji se žele fokusirati.

Fleksibilan set
Focus Pro sastoji se od četiri glavna modula: LiDAR, motor, ručka i ručna jedinica. Korisnici mogu fleksibilno kombinirati ove module prema različitim zahtjevima. Neovisni kreatori mogu iskoristiti LiDAR autofokus, koji uvelike povećava učinkovitost detekcije i omogućuje postizanje izvrsnih kreativnih rezultata. Suradnici u većim timovima tada mogu iskoristiti veću izražajnost takvog postavljanja zahvaljujući preciznoj kontroli fokusa pomoću ručne jedinice.

AMF način rada
U AMF načinu rada, prednji kotačić na ručki (ili gumb za fokusiranje na ručnoj jedinici) se istovremeno okreće tijekom autofokusa. To omogućuje kreatorima da vizualno prate status fokusa na monitoru i intuitivno osjete logiku autofokusa kroz taktilnu povratnu informaciju, omogućujući brze odluke o tome kada je potrebna ručna intervencija.

Prebacivanje između ručnog i automatskog načina rada
Kontrola fokusa je uvijek na dohvat ruke. U AMF načinu rada, ručna kontrola fokusa može se uključiti i isključiti u milisekundama. Ovo ne samo da bilježi namjeru kreatora s većom preciznošću, osiguravajući kohezivan način snimanja snimaka, već i značajno povećava učinkovitost na setu smanjenjem broja prekida uzrokovanih promjenama načina fokusa.

Dinamički fokus
Inovativna AMF funkcija donosi neograničene kreativne mogućnosti. U AMF načinu rada, LiDAR, zajedno s kreatorskim kontrolama, pruža iskustvo fokusiranja koje je učinkovito i udobno, kao i elegantno i dinamično. Kombinira performanse i pouzdanost modernih tehnologija s intuicijom i kreativnošću kreatora. Okrenite kotačić za prijelaz fokusa, pritisnite i držite kotačić za AMF zaključavanje fokusa, idealno za scene s preprekama u prvom planu.

Pomoć pri fokusiranju
Zahvaljujući LiDAR tehnologiji, korisnici mogu dobiti intuitivniju predodžbu o prostornom položaju objekta i koristiti pomoć pri fokusiranju LiDAR Waveform putem DJI High-Bright Remote Monitora, čime se dobiva pogled iz ptičje perspektive na cijelu scenu. Osim toga, LiDAR Waveform nudi dodatne informacije kao što su položaj subjekta, referentne linije žarišne ravnine u stvarnom vremenu i ljestvica udaljenosti za pomoć u procjeni statusa autofokusa i predviđanju optimalnog trenutka za ručnu intervenciju.

Kontrola leće FIZ ručne jedinice
Ručna jedinica omogućuje jednostavno upravljanje fokusom, zumom i otvorom objektiva. To čini timski rad učinkovitijim, što olakšava snimanje složenijih scena. Nudi glatko podešavanje prigušenja u stvarnom vremenu, mogućnost komunikacije na udaljenosti do 160 m, pokretanje/zaustavljanje snimanja putem Bluetootha,

Brzina upravljačkog motora je otprilike 30% brža od prethodne generacije, s latencijom od samo 10 milisekundi. Zakretni moment motora može se prilagoditi kako bi odgovarao čvrstoći prstena za fokusiranje različitih leća, osiguravajući glatkiji rad. Smjer vrtnje motora može se fleksibilno prilagoditi prema različitim položajima ugradnje, a postoji i kompatibilnost s klizačima od 15 mm.

Parametri

Parametri

Proizvođač: DJI
Kategorija: Kontrola zumiranja i fokusa
PRIBOR (6)

Pribor za: DJI RS 4 Pro (6)

DJI RS 4 Pro

  • Novost
  • Besplatan prijevoz
RS 4 Pro je DJI-jev vodeći stabilizator koji se neprimjetno integrira s DJI Focus
897.92 €
Na lageru 3 kom

DJI RS 4

  • Novost
Lagani stabilizator DJI RS 4 pojednostavljuje nativno okomito snimanje i donosi poboljšanu
567.71 €
Na lageru 1 kom

DJI RS 4 Combo

  • Novost
Lagani stabilizator DJI RS 4 pojednostavljuje nativno okomito snimanje i donosi poboljšanu
743.75 €
Prema 5 kom

DJI RS 4 Pro Combo

  • Novost
  • Besplatan prijevoz
RS 4 Pro je DJI-jev vodeći stabilizator koji se neprimjetno integrira s DJI Focus
1 135.42 €
Prema 5 kom

DJI Focus Pro Motor

  • Novost
DJI Focus Pro, DJI-jev prvi neovisni "Automatic Manual Focus" (AMF) sustav,
143.75 €

DJI Focus Pro Hand Unit

  • Novost
  • Besplatan prijevoz
DJI Focus Pro, DJI-jev prvi neovisni "Automatic Manual Focus" (AMF) sustav,
846.88 €
O ovom proizvodu (2)