Hollyland Lark MAX Magnetic Pendant

Predstavljamo…

Više informacija

34.29 € s PDV-om 27.43 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru > 5 kom
Praha > 5 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Predstavljamo Magnetic Lanyard, namjenski konstruirani dodatak za Hollyland Lark Max mikrofon koji također može prilagoditi druge magnetske mikrofone ili male predmete. Izrađena od mekog, izdržljivog najlonskog užeta i lagane aluminijske legure, ova uzica nudi udobno i ekološki prihvatljivo rješenje. S fleksibilnim mogućnostima nošenja, korisnici mogu odabrati hoće li Lark Max mikrofon nositi unutar ili izvan košulje, pružajući svestranost u uporabi. Njegova podesiva duljina odgovara svim veličinama glave i vrata, omogućujući jednostavnu i brzu prilagodbu. Kompaktna i lagana s manje od 1 oz (26 g), uzica je idealan suputnik u pokretu, nadopunjena metalnom pločom dimenzija 3 mm 34 mm 55 mm, koja poboljšava njegovu ukupnu funkcionalnost i stil. Unaprijedite svoje iskustvo slušanja mikrofona s ovom elegantnom i podesivom magnetnom uzicom.

  • Magnetna traka: Dizajnirana za Hollyland Lark Max mikrofon. Također je prikladan za druge mikrofone ili male predmete s magnetnim dijelom.
  • Udoban materijal: Ova uzica izrađena je od mekog, izdržljivog i ekološki prihvatljivog najlonskog užeta i materijala od lagane aluminijske legure.
  • Fleksibilne opcije nošenja: S ovom vrpcom Lark Max mikrofon možete nositi kako god želite, unutar ili izvan majice.
  • Podesiva duljina: uzica je prikladna za sve veličine glave/vrata. Duljinu možete jednostavno prilagoditi u roku od nekoliko sekundi.
  • Kompaktan i lagan: uzica je savršena za nošenje i nošenje. Manje od 1oz (26g). Veličina metalne ploče: 3mm*34mm*55mm.
Parametri

Parametri

Proizvođač: Hollyland
Kategorija: Riga