Hollyland Pyro H

Pryo H, vaše ultimativno rješenje samo za HDMI, posebno dizajnirano za video prijenos do 4K/30fps, sada je dostupno na tržištu. S prijenosom preko dva frekvencijska pojasa od 2,4 GHz i 5 GHz, ovaj inovativni komplet označava pionirski korak Hollylanda u području podrške s 4 prijemnika, nudeći poboljšanu stabilnost praćenja i suradnju na setu. S novom razinom…

Više informacija

536.25 € s PDV-om 429 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Prema > 5 kom
Opis proizvoda ČLANCI

Opis proizvoda

Pryo H, vaše ultimativno rješenje samo za HDMI, posebno dizajnirano za video prijenos do 4K/30fps, sada je dostupno na tržištu. S prijenosom preko dva frekvencijska pojasa od 2,4 GHz i 5 GHz, ovaj inovativni komplet označava pionirski korak Hollylanda u području podrške s 4 prijemnika, nudeći poboljšanu stabilnost praćenja i suradnju na setu. S novom razinom performansi u rasponu prijenosa i latenciji, između ostalog, Pyro H će napraviti razliku.

Glavne značajke

1. 1TX i 4RX
2. Do 1300 stopa (400 m)
3. Niska latencija od 0,06 s
4. Dvostruki pojas od 2,4 GHz i 5 GHz
5. Prijenos 4K30
6. HDMI petlja
7. USB video klasa (UVC)
8. Pametno traženje kanala

Pryo H, vaše ultimativno rješenje samo za HDMI, posebno dizajnirano za video prijenos do 4K/30fps, sada je dostupno na tržištu. S prijenosom preko dva frekvencijska pojasa od 2,4 GHz i 5 GHz, ovaj inovativni komplet označava pionirski korak Hollylanda u području podrške s 4 prijemnika, nudeći poboljšanu stabilnost praćenja i suradnju na setu. S novom razinom performansi u rasponu prijenosa i latenciji, između ostalog, Pyro H će napraviti razliku.

1.1
4 prijemnika. Nije problem.
Tehnologija WifiBroadcast tvrtke Pyro H omogućuje da se jedan odašiljač poveže s četiri prijamnika sa stabilnim signalima, nudeći veću fleksibilnost kada se na setu pojave dodatne potrebe za praćenjem. *Kada je aktiviran način emitiranja, odašiljač može odašiljati signale do najviše četiri prijemnika, a LOS domet doseže 650ft (200m). Kada je način emitiranja deaktiviran, odašiljač može odašiljati signale do najviše dva prijemnika i dva mobilna uređaja, a LOS domet se proteže do 1300 stopa (400 m).

1.2
Brže. Više. Jače.
Sa samorazvijenom 2,4 GHz & 5 GHz Dual-Band tehnologijom, Pyro H ima stabilan domet prijenosa do 1300 stopa (400 m) i latenciju od samo 60 ms. U usporedbi s Mars serijom čiji se raspon prijenosa proširuje nauštrb kvalitete slike i latencije, Pyro H ističe se povećanom udaljenošću prijenosa uz očuvanje kvalitete videa i minimiziranje latencije. Komplet također nudi dva načina rada za korisnike da usmjere ravnotežu između kvalitete slike i latencije, s HD načinom za bolju kvalitetu slike s bitrateom do 12 Mbps i glatkim načinom za dinamičku promjenu latencije.

1.3
4K. Oštar i oštar.
Uz mogućnosti prijenosa od 4k/30fps, Pyro H prikazuje slike vrhunske jasnoće, detalja i realizma, što ga čini kompetentnim za profesionalne primjene, kao što je snimanje filmova.

1.4
Podrška za HDMI izlaz.
HDMI Loopout priključak omogućuje izlaz signala na drugi uređaj za prikaz, kao što je monitor, bez ugrožavanja kvalitete odaslanog signala, što korisnicima omogućuje prikladno praćenje odaslanog sadržaja i podešavanje po potrebi.

1.5
USB video klasa.
UVC omogućuje besprijekornu kompatibilnost sa širokim rasponom uređaja, poput računala, bez potrebe za dodatnim upravljačkim programima ili instaliranjem softvera. Ova plug-and-play značajka pojednostavljuje postavljanje i rad, čineći je prikladnom za korisnike u različitim scenarijima kao što su live streaming i video konferencije.

1.6.1
Pametno skeniranje kanala.
Nakon pokretanja, Pyro H automatski odabire visokokvalitetni frekvencijski kanal, optimizirajući korisničko iskustvo od samog početka. Dodatno, korisnici mogu aktivirati funkciju pametnog skeniranja kanala na prijemniku kako bi vidjeli povratne informacije o statusu frekvencije u stvarnom vremenu, čime se osigurava neprekinuto i pouzdano iskustvo.

1.6.2
Jednostavno postavljanje. Spreman za polazak.
Pyro H podržava unaprijed postavljeno grupiranje i uparivanje, eliminirajući potrebu da korisnici opetovano i ručno postavljaju odašiljač i prijemnike. Kreatorima sadržaja vrijeme je važno. Ono što je vama važno važno je i Hollylandu.

1.6.3
USB-C punjenje. Kontinuirana snaga.
Osim DC i NP-F baterija, Pyro H podržava i USB-C napajanje (5-12V). Ova opcija napajanja pokazala se prikladnom, posebno kada se koriste stabilizatori, budući da eliminira potrebu za NP-F baterijama, čime se smanjuje ukupna težina i poboljšava manevarska sposobnost.

ČLANCI

Parametri

Parametri

Proizvođač: Hollyland
Kategorija: Bežični video prijenos

Main parameters

Latency0,06s
Input wireless videoHDMI

Blog i novosti

Datum: 24. 04. 2024, Kategorija: Blog

Hollyland Pyro H

Hollyland predstavlja Pyro H , novo, svestrano rješenje za bežični prijenos videa u rezoluciji do 4K (do 24/25/30 fps) na udaljenosti od 400 m. Nudi…

  • Pokaži sve
  • Hollyland Pyro H

    • Novost
    Pryo H, vaše ultimativno rješenje samo za HDMI, posebno dizajnirano za video prijenos
    536.25 €
    Prema > 5 kom