Joby HandyPod Clip (Grey)

HandyPod Clip kompatibilan je s pametnim telefonima, kompaktnim kamerama, rasvjetnim uređajima i mikrofonima, što ga čini vašim najboljim suputnikom za stvaranje nezaboravnih vlogova i uspomena. HandyPod Clip s kompaktnim i praktičnim držačem za mobitel težak je samo 80 grama, što je manje od pola težine običnog mobitela. Zakačite ga za ruksak, remen za hlače…

Više informacija

20.48 € s PDV-om 16.38 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Opis proizvoda

Opis proizvoda

HandyPod Clip kompatibilan je s pametnim telefonima, kompaktnim kamerama, rasvjetnim uređajima i mikrofonima, što ga čini vašim najboljim suputnikom za stvaranje nezaboravnih vlogova i uspomena. HandyPod Clip s kompaktnim i praktičnim držačem za mobitel težak je samo 80 grama, što je manje od pola težine običnog mobitela. Zakačite ga za ruksak, remen za hlače ili čak remen za torbicu i krenite!

Upoznajte HandyPod Clip, mali i moderan stativ za vlogging koji ima ugrađeni karabiner koji vam olakšava život u pokretu! HandyPod Clip je modificirana verzija vrlo popularnog modela HandyPod 2. To je kompaktni tronožac s fiksnim nogama i kuglastom glavom. Osim toga, jedna njegova noga opremljena je karabinerom, tako da ga možete objesiti bilo gdje - bilo da je na remenu ruksaka ili na omči za hlače, tako da imate stativ pri ruci!

Zaboravite drhtave snimke i drhtave autoportrete. Uz HandyPod Clip, možete koristiti karabiner kao praktičnu pomoć za mirno držanje vašeg uređaja. Ugrađena kuglasta glava koja se može zaključati omogućuje vam jednostavno prebacivanje između vodoravnog i okomitog snimanja, dodajući svestranost vašim videozapisima.

HandyPod Clip kompatibilan je s pametnim telefonima, kompaktnim kamerama, rasvjetnim uređajima i mikrofonima, što ga čini vašim najboljim suputnikom za stvaranje nezaboravnih vlogova i uspomena. Stavite ga, postanite kreativni i osvojite svijet vlogiranja!

Parametri

Parametri

Proizvođač: Joby
Kategorija: Stolni stativi

Main parameters

Payload0.5kg