Junior Geared Tripod Head, easy to use ergonomic knobs

Brze, precizne i precizne snimke za profesionalnog fotografa. 410 Junior Geared Head je najpreciznija trosmjerna glava stativa na tržištu.

Više informacija

Poseban događaj: -10%
300.72 € 269.86 € s PDV-om 215.89 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Brze, precizne i precizne snimke za profesionalnog fotografa. 410 Junior Geared Head je najpreciznija trosmjerna glava stativa na tržištu.

Ergonomski dizajniran za vašu jednostavnu upotrebu, ova glava stativa dolazi s inovativnim mikrometričkim gumbima. Jednostavno okrenite svaki kako biste poboljšali točnost kuta snimanja. Mjehurić za izravnavanje pruža vam dodatni sloj brzog preciznog postavljanja.
S vrhunskim sustavom zaključavanja također možete sigurno i brzo pomicati sjekire dok radite. Zahvaljujući ovim posebnim inovacijama, možete prionuti na posao s minimalnom mukom i nikada više ne brinuti o zaglavljivanju opreme.

Sama ploča 410 ima funkciju brzog otpuštanja za brzu i sigurnu upotrebu. Sveukupno, 410 Junior Geared Head nudi vam pomicanje u tri smjera. Savršeno za vaše refleksne fotoaparate s jednim objektivom od 35 mm i fotoaparate srednjeg formata.
410 Junior Geared Head posebno je napravljena da vam pomogne u snimanju tih preciznih snimaka. Kupite ovu visokokvalitetnu glavu stativa danas.

  • Mikrometrijski gumbi omogućuju precizna i laka podešavanja
  • Pametni sustav zaključavanja omogućuje vam brzo kretanje između snimaka
  • Aluminijska konstrukcija tako da možete vjerovati izdržljivosti kompleta
  • 410 ploča za brzo otpuštanje za glavu stativa za vašu sigurnu upotrebu
  • Ugrađeni mjehurić za izravnavanje poboljšava točnost vašeg postavljanja
Parametri

Parametri

Proizvođač: Manfrotto
Kategorija: Glave