K&F 105MM XV56 Nano-X Slim Variable/Fader NDX, HD, ND2~ND400, Waterproof, Anti Scratch, Green Coated

Uvezeno optičko staklo K&F Concept ND Filter, izrađeno od vrhunskog japanskog AGC stakla i s 28 višeslojnih premaza, dizajnirano je za pružanje vrhunskih performansi. Ovi premazi značajno smanjuju refleksiju i odsjaj dok istovremeno osiguravaju vrhunsku kvalitetu slike. Filtar je izrađen da izdrži vremenske uvjete sa svojim vodootpornim premazima, otpornim…

Više informacija

Poseban događaj: -16%
155.95 € 131.69 € s PDV-om 105.35 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru 2 kom
Praha 2 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Uvezeno optičko staklo K&F Concept ND Filter, izrađeno od vrhunskog japanskog AGC stakla i s 28 višeslojnih premaza, dizajnirano je za pružanje vrhunskih performansi. Ovi premazi značajno smanjuju refleksiju i odsjaj dok istovremeno osiguravaju vrhunsku kvalitetu slike. Filtar je izrađen da izdrži vremenske uvjete sa svojim vodootpornim premazima, otpornim na ogrebotine, hidrofobnim premazima i premazima otpornim na ulje nanesenim na obje strane. Njegov okvir ima jedinstveni dizajn koji omogućuje precizno podešavanje zaustavljanja, olakšavajući besprijekorno snimanje videozapisa. Svaki graničnik, u rasponu od ND2 do ND400, prikladno je označen na okviru. Idealan za ultraširokokutne primjene, ultratanak okvir filtra od 7,4 mm osigurava da nema vinjetiranja, čak ni pri žarišnoj duljini od 16 mm. S kompatibilnošću za sve objektive od 105 mm, fotografi trebaju provjeriti veličinu navoja objektiva svog fotoaparata prije naručivanja, obično označenu na kućištu objektiva ili otisnutu ispod poklopca objektiva sa simbolom "ø" (promjer). Ovaj ND filtar bitan je alat za poboljšanje fotografije i videa.

  • * 【Uvozno optičko staklo】Izrađen od vrhunskog japanskog AGC optičkog stakla s nevjerojatnih 28 višeslojnih premaza, ovaj ND filtar smanjuje refleksije i odsjaj, osiguravajući vrhunsku kvalitetu slike.
  • * 【Vodootporan i otporan na ogrebotine】Opremljen s višeslojnim hidrofobnim premazima, otpornim na ulje i ogrebotine s obje strane.
  • * 【Dizajn zapreke za preciznost】 Okvir je genijalno dizajniran kao zastavica, što vam omogućuje precizno podešavanje graničnika. Korisnici koji snimaju videozapise mogu bez napora prilagoditi graničnik pomoću pomoćnih alata. Svako zaustavljanje od ND2 do ND400 prikladno je označeno na okviru, pružajući glatku rotaciju od 360° za primjene na više scena.
  • * 【Bez vinjetiranja】 Dizajniran za ultraširokokutne primjene, ultratanki okvir ima samo 7,4 mm, osiguravajući da nema vinjeta čak ni pri žarišnoj duljini od 16 mm.
  • * 【Odaberi pravu veličinu】Ovaj ND filtar kompatibilan je sa svim objektivima od 105 mm. Provjerite veličinu navoja objektiva svoje kamere prije naručivanja. Veličina navoja leće vašeg fotoaparata bit će označena negdje na kućištu leće ili otisnuta ispod poklopca leće. Ovom broju uvijek prethodi simbol "ø" (promjer).
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Filteri