K&F 56cm round reflector Light diffuser 5 in 1 foldable multi-disc with tote bag

Okrugli reflektor od 56 cm Raspršivač svjetla 5 u 1 sklopivi višestruki disk s torbom - proziran, srebrni, zlatni, bijeli i crni za studijsku fotografsku rasvjetu i vanjsku rasvjetu.

Više informacija

Poseban događaj: -14%
21.78 € 18.8 € s PDV-om 15.04 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru > 5 kom
Praha > 5 kom, Budapest 1 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Okrugli reflektor od 56 cm Raspršivač svjetla 5 u 1 sklopivi višestruki disk s torbom - proziran, srebrni, zlatni, bijeli i crni za studijsku fotografsku rasvjetu i vanjsku rasvjetu.

GLAVNE ZNAČAJKE

  • Lagani reflektori pet u jednom: zlatni, srebrni, bijeli, crni i prozirni, daju različite svjetlosne efekte za vaše snimke.
  • Različite reflektirajuće površine mogu imati različite učinke: zlato: reflektira izvore svjetlosti s niskom temperaturom boje, koristi se za vraćanje boje kože; srebrna: reflektira izvore svjetlosti s visokom temperaturom boje, koristi se za ispravljanje boje kože; bijelo: ne utječe na temperaturu boje. Poboljšati teksturu kože; crna: blokira i apsorbira višak svjetlosti, poboljšava teksturu sloja i pozadinu; proziran: smanji svjetlo.
  • Brzo se sklapa za jednostavno prenošenje: Reflektor se može brzo sklopiti u prijenosnu veličinu i dolazi s ručnom torbom za pohranu za jednostavno putovanje ili pohranjivanje, savršeno za fotografe u pokretu.
  • Visoka kvaliteta i izdržljiva kvaliteta: reflektirajuće ploče izrađene su od visokokvalitetnih tkanina. Zlatne i srebrne tkanine nije lako izblijedjeti, a patentni zatvarači su glatki i jednostavni za korištenje.
  • NAPOMENA: Reflektor za rasvjetu 5-u-1 uključuje jednu prozirnu ploču s poklopcima u četiri boje, pružajući pet fotografskih efekata umjesto pet pojedinačnih reflektora

TEHNIČKI PODACI

Materijal proizvoda: poliester
Veličina skladištenja proizvoda: 24 cm, debljina 5,5 cm
Veličina rasklopljenog proizvoda: 55 cm
Neto težina proizvoda: 251,5 ± 3 g
Bruto težina proizvoda: 251,5 ± 3 g
Pribor za pakiranje: okrugli bijeli difuzor*1
Reflektirajuća čahura (svjetlucavo srebrna + meka crna + svjetlucavo zlatna + meka bijela)*1
Priručnik s uputama*1
Crna torba za pohranu*1
PE vanjsko pakiranje vodootporna vrećica otporna na prašinu*1

Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Pribor