K&F 77MM CPL Filter True Color Circular Polarizers Filter with 28 Multi-Layer Coatings for Camera

Unaprijedite svoju fotografiju s K&F Concept Polarizing Filter (CPL), dragocjenim alatom za poboljšanje boja i kontrasta u vašim snimkama. Ovaj filtar učinkovito eliminira refleksiju od nemetalnih površina poput vode i stakla, što ga čini idealnim za snimanje živopisne ljepote krajolika, osobito za sunčanih dana. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji premaza…

Više informacija

Poseban događaj: -28%
94.03 € 67.73 € s PDV-om 54.18 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru 1 kom
Praha 1 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Unaprijedite svoju fotografiju s K&F Concept Polarizing Filter (CPL), dragocjenim alatom za poboljšanje boja i kontrasta u vašim snimkama. Ovaj filtar učinkovito eliminira refleksiju od nemetalnih površina poput vode i stakla, što ga čini idealnim za snimanje živopisne ljepote krajolika, osobito za sunčanih dana. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji premaza od titana, filtar održava prave boje na vašim slikama i videozapisima bez nepoželjnih žutih tonova. Izrađen od vrhunskog japanskog AGC optičkog stakla, ovaj filtar osigurava rezultate ultra visoke razlučivosti bez žrtvovanja oštrine. Njegov dvostrani 28-slojni nano premaz dodaje izdržljivost, čineći ga vodootpornim i otpornim na ogrebotine, s propusnošću od 45% i sposobnošću uklanjanja 99,9% polarizirane svjetlosti. CNC dizajn trapezoidnog okvira povećava trenje, olakšavajući postavljanje i uklanjanje leće bez napora, što vam omogućuje snimanje savršene snimke.

  • * 【Poboljšanje boje i kontrasta】 Polarni filter (CPL) za uklanjanje refleksije od nemetalnih površina, kao što su voda i staklo, poboljšava boju i kontrast, posebno za fotografije bijelih oblaka i plavog neba.
  • * 【Bez djelomične žute】 Potpuno nova tehnologija premaza od titana, koja osigurava vraćanje pravih boja slike i videa bez problema s djelomičnim žutim.
  • * 【Japansko AGC optičko staklo】 Objektiv je izrađen od vrhunskog japanskog optičkog stakla, a obje strane su brušene i polirane kako bi se osigurao UHD, bez gubitka oštrine.
  • * 【28 slojeva nano premaza】 Dvostrani 28-slojni nano premaz, vodootporan i otporan na ogrebotine, osigurava propusnost filtra od 45% i uklanja 99,9% polarizirajućeg svjetla, bez utjecaja na kvalitetu slike.
  • * 【CNC trapezoidni okvir】CNC trapezoidni dizajn okvira osigurava povećano trenje tijekom rotacije, jednostavno postavljanje/uklanjanje leće.
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Filteri