K&F Alpha Backpack 25L

Ruksak za fotoaparat velikog kapaciteta. Kako bi zadovoljio potrebe fotografa za putovanja i svakodnevnu upotrebu, K&F Concept dizajnirao je ovaj profesionalni ruksak za fotoaparat velikog kapaciteta i može primiti 2 fotoaparata + 4 objektiva + prijenosno računalo od 15,6" (odvojeni džep) + tablet od 12,9" (odvojeni džep) + tronožac i ostalo…

Više informacija

114.67 € s PDV-om 91.73 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru 2 kom
Praha 2 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Ruksak za fotoaparat velikog kapaciteta. Kako bi zadovoljio potrebe fotografa za putovanja i svakodnevnu upotrebu, K&F Concept dizajnirao je ovaj profesionalni ruksak za fotoaparat velikog kapaciteta i može primiti 2 fotoaparata + 4 objektiva + prijenosno računalo od 15,6" (odvojeni džep) + tablet od 12,9" (odvojeni džep) + tronožac i ostalo opremu za fotoaparat ili osobne stvari. Veličina: 44 * 29 * 24 cm. Gornji pretinac može držati bitne stvari za putovanje poput odjeće, ručnika ili drugih osobnih predmeta.

  • * 【Ruksak za fotoaparat velikog kapaciteta】 Kako bi zadovoljio potrebe fotografa za putovanja i svakodnevnu upotrebu, K&F Concept dizajnirao je ovaj ruksak za profesionalni fotoaparat velikog kapaciteta i može primiti 2 fotoaparata + 4 leće + 15,6" prijenosno računalo (odvojeni džep) + 12,9" tablet ( odvojeni džep) + tronožac i ostala oprema za fotoaparat ili osobne stvari. Veličina: 44 * 29 * 24 cm. Gornji pretinac može držati bitne stvari za putovanje poput odjeće, ručnika ili drugih osobnih predmeta.
  • * 【Višestruki jednostavan pristup】 Višestruki otvori za pristup ovom profesionalnom ruksaku za fotoaparat (pristup s lijeve/desne strane i pristup sprijeda) omogućuju vam da brzo izvadite fotoaparat kada morate brzo snimiti fotografiju. Uklonjive prilagođene podstavljene pregrade unutar torbe omogućuju vam prilagodbu unutarnjeg prostora prema veličini vaših fotoaparata i vrsti dodataka za fotoaparat kako biste bolje zaštitili svoj fotoaparat i dodatke.
  • * 【Sigurnost i zaštita】Reflektirajuće trake na prednjoj ploči ovog profesionalnog ruksaka za kameru K&F Concept i sigurnosni gumbi na krajevima patentnog zatvarača torbe služe za sprječavanje krađe i zaštitu vaše opreme. Patentni zatvarači glavnog džepa torbe su kvalitetni i vodootporni. Torba za kameru ostat će suha sa zapečaćenom kišnom navlakom koja je uključena u paket.
  • * 【Bogati pretinac za dodatke】Različita oprema ima zasebne džepove. K&F Concept koristi boje za baterije. S ovim promišljenim dizajnom možete brzo pronaći artikle koji su vam potrebni.
  • * 【Ergonomska potpora za leđa】Podstavljena ploča od zračne mreže na stražnjoj strani torbe za profesionalnu kameru i ergonomski dizajn povećavaju protok zraka tijekom planinarenja ili putovanja i ravnomjerno raspoređuju težinu za vrhunsku udobnost i uštedu energije, posebno kada koristite ovu ruksak za profesionalnu kameru potpuno napunjen za planinarenje.
Parametri

Parametri