K&F Beta Backpack Zip 20L

K&F Concept Camera Backpack 20L Blue je fleksibilan i čvrst, a lagan za fotografiranje, planinarenje i putovanja. S bočnim otvaranjem nudi vam brz pristup fotoaparatu ili drugoj opremi kada trebate uhvatiti trenutak. Držite kameru s tri leće, tronožac i set drona. S kapacitetom punjenja od 20L i unutarnjom dimenzijom od 10" Lx6" Wx11" H…

Više informacija

66.5 € s PDV-om 53.2 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Opis proizvoda

Opis proizvoda

K&F Concept Camera Backpack 20L Blue je fleksibilan i čvrst, a lagan za fotografiranje, planinarenje i putovanja. S bočnim otvaranjem nudi vam brz pristup fotoaparatu ili drugoj opremi kada trebate uhvatiti trenutak. Držite kameru s tri leće, tronožac i set drona. S kapacitetom punjenja od 20L i unutarnjom dimenzijom od 10" Lx6" Wx11" H (26x16x28cm), ovaj ruksak za kameru ima mjesta za Canon r5 s pričvršćenim objektivom od 70-200 mm, dva objektiva, jedan DJI Mini 3 Pro set, baterije , kabeli, itd. Stativ ili monopod može se držati u bočnom džepu.

  • * 【Bočno otvaranje za brzi pristup】 K&F Concept Camera Backpack 20L Blue je fleksibilan i čvrst, a lagan za fotografiranje, planinarenje i putovanja. S bočnim otvaranjem nudi vam brz pristup fotoaparatu ili drugoj opremi kada trebate uhvatiti trenutak.
  • * 【Držite fotoaparat s tri leće, kompletom za tronožac i dronom】 S kapacitetom utovara od 20L i unutarnjom dimenzijom od 10" Lx6" Wx11" H (26x16x28cm), ovaj ruksak za fotoaparat ima mjesta za Canon r5 s pričvršćenim 70-200 mm leća, dvije leće, jedan DJI Mini 3 Pro set, baterije, kablovi itd. Stativ ili monopod može se držati u bočnom džepu.
  • * 【Organizirana, ali fleksibilna pohrana】 Glavni dio K&F Concept Camera Ruksaka podijeljen je u tri dijela, za vašu kameru i opremu, prijenosno računalo od 15,6" i druge osobne stvari. Uz odvojivu pregradu, ruksak za fotoaparat se može prilagoditi organizirana, razumna pohrana za vaše putovanje i fotografije.
  • * 【Vodootporna i robusna tkanina】 Kako bi se nosio s neočekivanim situacijama tijekom fotografiranja, planinarenja i putovanja, ovaj ruksak za fotoaparat izrađen je od vodootpornog, robusnog 900D poliesterskog materijala koji je otporan na ogrebotine i trganje i pruža potpunu zaštitu za vaš fotoaparat zupčanik. Podebljana pregrada od EPE pjene glavnog odjeljka pomaže u smanjenju udara i pritiska. U pakiranju je i kišna navlaka.
  • * 【Vrhunska udobnost i pogodnost za putovanja】 Podesiva kopča na prsima, zajedno s ventiliranim, brzo sušećim mrežastim podstavljenim leđima i naramenicama, pomaže u ravnoteži i smanjuje pritisak opterećenja na vaša ramena, leđa i struk. Čak i potpuno napunjen, ruksak za fotoaparat nudi vrhunsku udobnost. Također ima remen za kolica za pričvršćivanje na vaš kofer.
Parametri

Parametri