K&F Concept 2022 New Design High Precision Lens Adapter Mount, EF-FX IV PRO

Otključajte svijet mogućnosti s ovim adapterskim prstenom za objektiv dizajniranim za objektive serije Canon EF za besprijekornu montažu na kućišta fotoaparata serije Fujifilm X. Izrađen od visokokvalitetne legure bakra i aluminija, precizna izrada osigurava izdržljivost, udobno rukovanje i glatko rastavljanje i montažu. Uživajte u potpunoj ručnoj kontroli…

Više informacija

41.27 € s PDV-om 33.02 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru 3 kom
Praha 3 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Otključajte svijet mogućnosti s ovim adapterskim prstenom za objektiv dizajniranim za objektive serije Canon EF za besprijekornu montažu na kućišta fotoaparata serije Fujifilm X. Izrađen od visokokvalitetne legure bakra i aluminija, precizna izrada osigurava izdržljivost, udobno rukovanje i glatko rastavljanje i montažu. Uživajte u potpunoj ručnoj kontroli sa stabilnim dizajnom koji sprječava klizanje, nudeći sigurnu vezu. Logo s crvenom točkom označava precizno poravnanje, čineći instalaciju i uklanjanje povjetarcem. Zglobni prsten i bajunet precizno su kombinirani, osiguravajući čvrsto i glatko prianjanje bez ikakvog labavljenja. Unaprijedite svoje fotografsko iskustvo s ovim pouzdanim i svestranim adapterom za objektiv.

  • * Adapterski prsten objektiva za objektive serije Canon EF na tijela Fujifilm serije X.
  • * Precizna proizvodnja od visokokvalitetne legure bakra i aluminija, izdržljiva, udobna i glatka demontaža i ugradnja.
  • * Potpuna ručna kontrola, oblik je stabilan, nije lako skliznuti, sigurniji.
  • * Logo s crvenom točkom, precizno poravnanje, jednostavno postavljanje i uklanjanje.
  • * Zglobni prsten i bajunet spojeni su usko i glatko, bez pojave labavljenja.
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Adapteri