K&F Concept Action camera bracket

SUREWO nosač za bradu za motociklističku kacigu ima poseban držač s podesivim zglobovima za svestrano pozicioniranje kamere. S gumenim jastučićima, ljepljivim jastučićima, sigurnosnom kopčom za uže i uključenim ključem, ovaj portfelj dodataka nudi sigurne i fleksibilne mogućnosti montiranja, omogućujući vam da snimite svoje avanture iz više kutova i polož…

Više informacija

17.19 € s PDV-om 13.75 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru > 5 kom
Praha > 5 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

SUREWO nosač za bradu za motociklističku kacigu ima poseban držač s podesivim zglobovima za svestrano pozicioniranje kamere. S gumenim jastučićima, ljepljivim jastučićima, sigurnosnom kopčom za uže i uključenim ključem, ovaj portfelj dodataka nudi sigurne i fleksibilne mogućnosti montiranja, omogućujući vam da snimite svoje avanture iz više kutova i položaja.

  • * Poseban držač za kacigu: Sastoji se od 4 zgloba, koji su povezani vijcima. Vijci su podesivi tako da možete okretati zglobove, od kojih se svaki može zakrenuti za 180 stupnjeva. Ako postoji, dat ćemo vam adapter koji odgovara otvoru s navojem na dnu fotoaparata.
  • * Gumeni jastučići i ljepljivi jastučići: Gumeni jastučići se dijele na zakrivljene i ravne tipove, možete ih koristiti prema situaciji. Vodootporni gumeni jastučići industrijske čvrstoće koji će vam pomoći da postavite kameru na svoju kacigu. Napomena: Nakon prve instalacije, ostavite postolje da odstoji 24 sata prije upotrebe.
  • * Kopča sigurnosnog užeta i ključ: Sigurnosno uže možete pričvrstiti nakon postavljanja kamere, pružajući dvostruku zaštitu. Ključ može podesiti sve osim donjeg vijka, morat ćete koristiti vlastiti odvijač.
  • * Portfelj profesionalnih dodataka: SUREWO nosač za bradu za motociklističku kacigu i nosač s J-kukicom uključeni u proizvod omogućuju vam postavljanje kamere u više položaja. Koristite nosač za motociklističku kameru za postavljanje kamere na bradu ili sa strane kacige. Pomoću J kuke, kamera se može postaviti na vrh kacige. Može se montirati i na skije/daske za surfanje. Sve ovisi o vašim preferencijama.
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Action Cameras