K&F Concept Beta Backpack 20L V8

Ruksak za kameru K&F Concepta, s velikim kapacitetom od 20L, nudi svestrano skladištenje. Njegova kvalitetna konstrukcija, uključujući nadograđenu tehnologiju ojačanja, osigurava izdržljivost i zaštitu opreme za kameru, prijenosnih računala i osobnih predmeta. Promišljeni dizajn, s bočnim i stražnjim pristupom, prozračnim trakama i posebnim unutarnjim…

Više informacija

Poseban događaj: 108.19 €
108.19 € s PDV-om 86.55 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru 3 kom
Praha 3 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Ruksak za kameru K&F Concepta, s velikim kapacitetom od 20L, nudi svestrano skladištenje. Njegova kvalitetna konstrukcija, uključujući nadograđenu tehnologiju ojačanja, osigurava izdržljivost i zaštitu opreme za kameru, prijenosnih računala i osobnih predmeta. Promišljeni dizajn, s bočnim i stražnjim pristupom, prozračnim trakama i posebnim unutarnjim džepovima, zadovoljava potrebe fotografa, pružajući udobno i organizirano iskustvo putovanja.

  • * 【Veliki kapacitet】30*18*44 cm, pribl. 20L. Gornji pretinac služi za pohranjivanje raznih osobnih predmeta poput odjeće, novčanika, mobitela ili flasha; Tu je i pretinac za prijenosna računala do 15,6 inča. U donji pretinac može stati 1 kamera + 4 leće i ostali dodaci poput filtera, baterija ili memorijskih kartica ili za DJI dron.
  • * 【Bočni i stražnji pristup】Profesionalni potpuno otvoreni dizajn leđa pomaže vam da jasno organizirate sve pretince i opremu; Brzi bočni pristup omogućuje vam da svoju opremu dobijete u kratkom vremenu dok je nosite.
  • * 【Kvalitetan materijal】 Svi šavni dijelovi torbe za kameru imaju poboljšanu tehnologiju pojačanja, nosivosti do 21 kg. Vodoodbojan i otporan na trganje 900D najlon visoke gustoće, snažno ojačani šavovi i patentni zatvarači protiv krađe. čvrsta i izdržljiva, PE ploča + razdjelnik od EPE pjene, čvrsta i čvrsta, za ublažavanje udara i dekompresiju, za dobru zaštitu vaše opreme.
  • * 【Nudimo vam jednostavno putovanje】Prozračne mrežaste naramenice i ergonomski dobro podstavljena leđa čine vas hladnim i udobnim; Podesivi pojas za prsa drži naramenice čvrsto na ramenima kako bi se smanjila težina.
  • * 【Dizajniran za fotografe】Posebni unutarnji džepovi dizajnirani za pohranjivanje fotografskih rezervnih dijelova, kao što su filtri, adapterski prstenovi itd. Skriveni prednji džep za pohranu vaših dnevnih dodataka. Bočni džepovi mogu nositi bocu s vodom ili kišobran.
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Torbe za fotoaparate