K&F Concept CPL Filter, HD, Anti-Reflection Green Coating, Waterproof and Scratch Resistant on One S

22.92 € s PDV-om 18.34 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru > 5 kom
Praha > 5 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

CPL filtar tvrtke K&F Concept dizajniran je posebno za akcijsku kameru Insta360 GO 3, s visokokvalitetnim AGC optičkim staklom za kristalno jasne snimke. S naprednim 28-slojnim višeslojnim staklom i podešavanjem polarizacije, poboljšava zasićenost boja, smanjuje refleksije i osigurava optimalnu kvalitetu slike, pružajući živopisne i zadivljujuće slikovite slike. Filtar je izrađen s nanometarskim premazima za vodootpornu zaštitu otpornu na ogrebotine, održavajući visoku propusnost od preko 99,5%, a njegov ultratanki dizajn okvira sprječava vinjetiranje.

  • * 【Kompatibilno】Posebno dizajnirano za najnoviju akcijsku kameru Insta360 GO 3.
  • * 【Visokokvalitetno AGC optičko staklo】 Kristalno čisti snimci i sigurno pristajanje - Uvezeno staklo za vrhunske performanse - Kompatibilno s Insta360 GO 3.
  • * 【Žive boje i kontrast】Filter CPL (kružni polarizator) eliminira refleksije od nemetalnih površina kao što su voda i staklo, poboljšavajući zasićenost boja i kontrast za živopisne i zadivljujuće scenske slike, izrađene za pružanje dubokih, bogatih boja i upečatljive jasnoće slike.
  • * 【Napredno 28-slojno višeslojno staklo】Nanometarski premazi za vodootpornu zaštitu i zaštitu otpornu na ogrebotine, visoku propusnost od preko 99,5% za optimalnu kvalitetu slike, ultratanak dizajn okvira za sprječavanje vinjetiranja - kompatibilan s Insta360 GO 30.
  • * 【Položaj polarizacije】Unaprijed poravnat vodoravni i okomiti položaj polarizacije. Možete poravnati bijelu oznaku na prstenu kada je kamera u vodoravnom položaju ili kada su dvije bijele oznake na najvećoj udaljenosti kada je kamera u okomitom položaju, to je položaj za najbolju produženu polarizaciju.
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Filteri