K&F Concept DJI Osmo Action 4 ND&PL Filter Kit ND8&PL+ND16&PL+ND32&PL+ND64&PL 4 Pack, Optical Glass

K&F Concept ND Filter Set za Osmo Action 4 uključuje ND8&PL, ND16&PL, ND32&PL i ND64&PL filtere, usporavajući brzinu zatvarača za 3/4/5/6 f-stopa i smanjujući ekspoziciju bez kromatske aberacije. Izrađeni od visokokvalitetnog japanskog AGC stakla s 28-slojnim nano premazom, ovi filtri su vodootporni, otporni na ogrebotine, plijesan i ulje…

Više informacija

51.59 € s PDV-om 41.28 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Prema > 5 kom
Opis proizvoda ČLANCI

Opis proizvoda

K&F Concept ND Filter Set za Osmo Action 4 uključuje ND8&PL, ND16&PL, ND32&PL i ND64&PL filtere, usporavajući brzinu zatvarača za 3/4/5/6 f-stopa i smanjujući ekspoziciju bez kromatske aberacije. Izrađeni od visokokvalitetnog japanskog AGC stakla s 28-slojnim nano premazom, ovi filtri su vodootporni, otporni na ogrebotine, plijesan i ulje za slike visoke razlučivosti. Ultralaki filtri, s okvirom od aluminijske legure za zrakoplove, teški su samo 0,5 g svaki, što ne utječe na performanse fotoaparata, a njihova zacrnjena površina smanjuje refleksije. Dizajn s brzim otpuštanjem omogućuje jednostavnu montažu, pružajući čvrsto i čvrsto pristajanje kardanskih kardana.

  • * 【Osmo Action 4 ND set filtera】Posebno dizajniran za Osmo Action 4, ovaj K&F Concept set filtera uključuje ND8&PL+ND16&PL+ND32&PL+ND64&PL 4 komada filtera za leće i usporava brzinu zatvarača za 3/4/5/6 f -zaustavlja, smanjuje ekspoziciju bez kromatske aberacije, zadovoljava vaše cjelodnevne potrebe.
  • * 【Višestruki premaz】DJI Osmo Action 4 ND filtri izrađeni su od visokokvalitetnog japanskog AGC stakla s 28-slojnim nano premazom za smanjenje refleksije, vodootporan, otporan na ogrebotine, plijesan i ulje kako bi se osigurala slika visoke rezolucije.
  • * 【Ultralagani ND filtri】 Okvir filtra K&F Concept izrađen je od aluminijske legure za zrakoplove, svaki filtar teži samo 0,5 g, ne utječe na performanse kamere.
  • * 【Pocrnjena površina】Površina ND filtara akcijske kamere obojena je u crno kako bi se refleksije svele na minimum i smanjio utjecaj na sliku.
  • * 【Dizajn s brzim otpuštanjem】Lako se sastavlja, dobro pristaje kardanu, čvrst je i čvrst.

ČLANCI

Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Filteri

Blog i novosti

Datum: 06. 03. 2024, Kategorija: Blog

Novi SmallRig magnetski/usisni nosači

Na zalihi su novi kombinirani SmallRig usisni/magnetski nosači za pričvršćivanje akcijskih kamera (i druge opreme) na vozila ili druge metalne…