K&F Concept HIGH PRECISION LENS ADAPTER MOUNT,M42-FX

Doživite neusporedivu svestranost s vrhunskim K&F Concept adapterom za leće, pomno dizajniranim za Fujifilm kamere kao što su X-A1, X-E2, X-T2 i više. Izrađen od izdržljivog mesinga i aluminija, ovaj adapter osigurava stabilnost, preciznost i dugovječnost, pružajući ručno upravljanje sa slobodom beskonačnog fokusa. Za teže objektive srednjeg formata, uparite…

Više informacija

22.92 € s PDV-om 18.34 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru 2 kom
Praha 2 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Doživite neusporedivu svestranost s vrhunskim K&F Concept adapterom za leće, pomno dizajniranim za Fujifilm kamere kao što su X-A1, X-E2, X-T2 i više. Izrađen od izdržljivog mesinga i aluminija, ovaj adapter osigurava stabilnost, preciznost i dugovječnost, pružajući ručno upravljanje sa slobodom beskonačnog fokusa. Za teže objektive srednjeg formata, uparite ga s telefoto nosačem i stativom za optimalnu ravnotežu tijekom snimanja. Uživajte u miru uz 30-dnevnu politiku povrata bez razloga, 12-mjesečno jamstvo kvalitete i 100% jamstvo zadovoljstva. Imajte na umu beskonačni položaj fokusa za teleobjektive, koji omogućuje precizna podešavanja za različite uvjete snimanja. Poboljšajte svoju fotografiju s ovim pouzdanim i visokokvalitetnim adapterom za objektiv.

  • * K&F Concept adapter vrhunske kvalitete, visoke preciznosti, dobre kvalitete.
  • * Kompatibilan s fotoaparatom Fujifilm uključuje: X-A1, X-A2, X-A3, X-E1, X-E2, X-E3, X-M1, X-Pro1, X-Pro2, X-S1, X-T1 , X-T10, X-T20, X-T2, X10, X20, X30, XF1, XQ1, XQ2 itd.
  • * Izrađen od mesinga i aluminija. Stabilna, precizna i izdržljiva konstrukcija. Ručno upravljano. Fokus beskonačnosti dopušten.
  • * Za teške objektive srednjeg formata predlažemo upotrebu s telefoto nosačem i stativom kako biste uravnotežili njegovu težinu prilikom snimanja.
  • * 30 dana povrata bez razloga, 12 mjeseci jamstva kvalitete, 100% jamstvo zadovoljstva. Imajte na umu položaj fokusa beskonačnosti: položaj oznake beskonačnosti 【∞】 teleobjektiva ili super-telefoto objektiva je malo pomaknut u pozitivnu stranu kako bi se omogućilo podešavanje fokusa čak i kada je pomak fokusa uzrokovan promjenama temperature. Raspon pomaka označen je linijom u obliku slova L. Obavezno provjerite fokus kroz tražilo čak i kada snimate u beskonačnost.
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Adapteri