K&F Concept Leica M Lenses to Canon EOS R Mount Camera Adapter

Predstavljamo adapter za objektiv Leica M na Canon EOS R, koji omogućuje besprijekornu upotrebu Leica M objektiva na Canon EOS R seriji fotoaparata bez ogledala. Izrađen od mesinga i aluminija, adapter osigurava stabilnost, preciznost i izdržljivost, s ručnim upravljanjem i podrškom za beskonačni fokus. Za teže objektive srednjeg formata preporučuju se telefoto…

Više informacija

33.25 € s PDV-om 26.6 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru 5 kom
Praha 5 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Predstavljamo adapter za objektiv Leica M na Canon EOS R, koji omogućuje besprijekornu upotrebu Leica M objektiva na Canon EOS R seriji fotoaparata bez ogledala. Izrađen od mesinga i aluminija, adapter osigurava stabilnost, preciznost i izdržljivost, s ručnim upravljanjem i podrškom za beskonačni fokus. Za teže objektive srednjeg formata preporučuju se telefoto nosač i tronožac za uravnoteženo snimanje. Uz 30-dnevni povrat bez razloga, 12-mjesečno jamstvo kvalitete i 100% jamstvo zadovoljstva.

  • * Dopustite Leica M objektive koji se koriste na Canon EOS R kućištu fotoaparata.
  • * Kompatibilan s Canon EOS R fotoaparatom serije bez zrcala.
  • * Izrađen od mesinga i aluminija. Stabilna, precizna i izdržljiva konstrukcija. Ručno upravljano. Fokus beskonačnosti dopušten.
  • * Za teške objektive srednjeg formata predlažemo upotrebu s telefoto nosačem i stativom kako biste uravnotežili njegovu težinu prilikom snimanja.
  • * 30 dana povrata bez razloga, 12 mjeseci jamstva kvalitete, 100% jamstvo zadovoljstva.
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Adapteri