K&F Concept MS02(Black orange)

Svestrani…

Više informacija

20.63 € s PDV-om 16.5 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru > 5 kom
Praha > 5 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Svestrani stativ ima maksimalnu visinu od 34 cm, s podešavanjem nogu u 5 odjeljaka, pružajući fleksibilnost za različite scenarije snimanja. Njegova vodoravna rotacija od 360 stupnjeva i okomiti nagib od 90 stupnjeva omogućuju sveobuhvatnu pokrivenost za snimanje pejzaža, portreta ili sportskih scena. Sa sučeljem od 1/4 inča, kompatibilan je s različitim uređajima, osiguravajući stabilnost kroz gumeni prsten koji apsorbira udarce i silikonsku podlogu koja ne klizi. Priloženi Bluetooth daljinski upravljač, težak samo 97 g, omogućuje praktičan bežični rad u rasponu od 10 metara do 10 sati, što ga čini idealnim za putovanja i snimanje na otvorenom.

  • * Maksimalna visina doseže 34 cm, a podržava podešavanje nogu u 5 sekcija, tako da možete proizvoljno prilagoditi potrebnu visinu. Ova glava stativa podržava nosivost od 2 kg i prikladna je za potrebe većine fotoaparata bez ogledala, stativa za telefone s daljinskim upravljačem i druge opreme.
  • * Sferična glava ima mogućnost okretanja za 360 stupnjeva vodoravno i naginjanja za 90 stupnjeva okomito, omogućujući sveobuhvatnu pokrivenost snimanja. Bilo da snimate pejzaže, ljude ili sportske scene, lako možete uhvatiti kut i vidno polje koje želite.
  • * Na vrhu se nalazi sučelje od 1/4 inča koje se može spojiti na bilo koji uređaj za snimanje i podršku korisnicima. Modificirana cijev ima ugrađen gumeni prsten za amortizaciju, čime je cijela rastezljiva cijev stabilnija i jača.
  • * Stativ za telefon s daljinskim upravljačem ima proširenu fiksnu strukturu i protukliznu silikonsku podlogu na dnu za stabilniju potporu. Težak je samo 97 g i jednostavan je za nošenje, pogodan za putovanja i snimanje na otvorenom.
  • * Isporučuje se besplatni Bluetooth daljinski upravljač koji se može brzo upariti bez lozinke i podržava slobodno fotografiranje ili snimanje videa unutar 10 metara. Može raditi neprekidno 10 sati.
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Stolni stativi