K&F Concept MS02(orange-grey)

Svestrani stativ K&F Concepta ima podesivi dizajn od 5 sekcija s maksimalnom visinom od 34 cm, prilagođavajući se raznim potrebama snimanja za fotoaparate bez ogledala, mobilne telefone i još mnogo toga. Horizontalna rotacija od 360 stupnjeva i okomiti nagib sferične glave od 90 stupnjeva pružaju fleksibilnost u snimanju različitih kutova i scena, nadopunjenu…

Više informacija

29.81 € s PDV-om 23.84 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru > 5 kom
Praha > 5 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Svestrani stativ K&F Concepta ima podesivi dizajn od 5 sekcija s maksimalnom visinom od 34 cm, prilagođavajući se raznim potrebama snimanja za fotoaparate bez ogledala, mobilne telefone i još mnogo toga. Horizontalna rotacija od 360 stupnjeva i okomiti nagib sferične glave od 90 stupnjeva pružaju fleksibilnost u snimanju različitih kutova i scena, nadopunjenu stabilnim i prijenosnim Bluetooth selfie štapom s neklizajućom bazom i praktičnim daljinskim upravljačem za bežični rad.

  • * Maksimalna visina doseže 34 cm, a podržava podešavanje nogu u 5 sekcija, tako da možete proizvoljno prilagoditi potrebnu visinu. Ova glava stativa podržava nosivost od 2 kg, a bluetooth selfie štap prikladan je za potrebe većine fotoaparata bez ogledala, mobilnih telefona i druge opreme.
  • * Sferična glava ima mogućnost rotacije za 360 stupnjeva vodoravno i naginjanja za 90 stupnjeva okomito, omogućujući sveobuhvatnu pokrivenost snimanja. Bilo da snimate pejzaže, ljude ili sportske scene, lako možete uhvatiti kut i vidno polje koje želite.
  • * Na vrhu se nalazi sučelje od 1/4 inča koje se može spojiti na bilo koji uređaj za snimanje i podršku korisnicima. Modificirana cijev ima ugrađen gumeni prsten koji apsorbira udarce, čime je cijela rastezljiva cijev stabilnija i jača.
  • * Bluetooth selfie stick ima proširenu fiksnu strukturu i protukliznu silikonsku podlogu na dnu za stabilniju potporu. Težak je samo 97 g i jednostavan je za nošenje, pogodan za putovanja i snimanje na otvorenom.
  • * Isporučuje se besplatni Bluetooth daljinski upravljač koji se može brzo upariti bez lozinke i podržava slobodno fotografiranje ili snimanje videa unutar 10 metara. Može raditi neprekidno 10 sati.
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Stolni stativi