K&F CONCEPT NP-W235 2400mAh, Type C Mount Direct Camera Battery, *2pc

NP-W235 zamjenska baterija, savršeno je kompatibilna s fujifilm kamerama X-T4, X-T5, GFX 50S II, GFX 100S, X-H2, X-H2S, sa zaštitom od prenapona, zaštitom od prekomjernog snimanja i drugom višestrukom sigurnošću zaštite. Uključeni priključak za punjenje tipa C može se izravno spojiti na adapter za punjenje pomoću priloženog kabela za punjenje tipa USB tipa…

Više informacija

64.21 € s PDV-om 51.37 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru > 5 kom
Praha > 5 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

NP-W235 zamjenska baterija, savršeno je kompatibilna s fujifilm kamerama X-T4, X-T5, GFX 50S II, GFX 100S, X-H2, X-H2S, sa zaštitom od prenapona, zaštitom od prekomjernog snimanja i drugom višestrukom sigurnošću zaštite. Uključeni priključak za punjenje tipa C može se izravno spojiti na adapter za punjenje pomoću priloženog kabela za punjenje tipa USB tipa A do tipa C, nema potrebe za vanjskim punjačem, putno svjetlo.

  • 【Originalna standardna】zamjenska baterija NP-W235, savršeno je kompatibilna s fujifilm kamerama X-T4, X-T5, GFX 50S II, GFX 100S, X-H2, X-H2S, sa zaštitom od prenapona, zaštitom od prekomjernog snimanja i druge višestruke sigurnosne zaštite.
  • * 【Priključak za punjenje tipa C】Uključeni priključak za punjenje tipa C može se izravno spojiti na adapter za punjenje pomoću priloženog USB kabela za punjenje tipa A do tipa C, nema potrebe za vanjskim punjačem, lagan za putovanje.
  • * 【Visoki kapacitet】Kapacitet: 2400mAh | Tip: Li-Ion | Snaga: 17,2 Wh, potpuno punjenje baterije za oko 2,5 sata s adapterom od 5 V/2 A.
  • * 【Više opcija punjenja】Može se puniti izravno kabelom za punjenje tipa C, a također je kompatibilan s namjenskim punjačem NP-W235; može se puniti USB zidnim punjačem, auto punjačem ili vanjskim mobilnim napajanjem. Na bateriji se nalazi indikator punjenja, crveno svjetlo znači da je punjenje u tijeku, zeleno svjetlo znači da je potpuno napunjena.
  • * 【Jedinstveno podudaranje boja】Baterija je dizajnirana u bijeloj + sivoj boji koja blokira, odbijte biti ista, personalizirani izbor
1

 

K&F CONCEPT FujifilM NP-W235 izravno punjiva baterija 2400mAh 2 pakiranja

• Podržava izravno punjenje banke za punjenje, smanjujući teret putovanja
• Zamjenska baterija NP-W235 velikog kapaciteta od 2400 mAh
• Čip za potpuno dekodiranje: originalna standardna proizvodnja, pogodan za originalnu kameru i punjač, ​​bez skočnog prozora
• Baterija visoke kvalitete, CE/RoHS/FCC/UKCA certifikat; Bez efekta pamćenja, dugog vijeka trajanja
• Pakiranje: NP-W235 DC baterija *2, Type C kabel za punjenje *2, zaštitni poklopac baterije *2
1
1
1
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Baterija 7.2V

Main parameters

USB-C chargingDa
Mount typeNP-W235
PRIBOR (4)

Pribor za: Fujifilm X-T4 (4)

Fujifilm GFX 100S

Istražujemo / pišite za dostupnost

Fujifilm X-T4

Istražujemo / pišite za dostupnost

Fujifilm GFX 50S II

Istražujemo / pišite za dostupnost

Fujifilm X-T5

Istražujemo / pišite za dostupnost
O ovom proizvodu (6)