K&F DJI Osmo Pocket 3 Magnetic Filter 4 pcs Set (ND8/PL+ND16/PL+ND32/PL+ND64/PI)

Ovaj najnoviji hibridni komplet NDPL filtara iz K&F Concepta posebno je dizajniran za DJI Osmo Pocket 3. Svaki filtar ima značajke smanjenja svjetla i polarizirajućeg filtra. Ne samo da može kontrolirati količinu svjetlosti koja ulazi u leću kako bi se zatamnilo nebo, već i izbjeći neželjene refleksije koje dolaze od nemetala, kao što su voda, staklo itd.,…

Više informacija

45.86 € s PDV-om 36.69 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Ovaj najnoviji hibridni komplet NDPL filtara iz K&F Concepta posebno je dizajniran za DJI Osmo Pocket 3. Svaki filtar ima značajke smanjenja svjetla i polarizirajućeg filtra. Ne samo da može kontrolirati količinu svjetlosti koja ulazi u leću kako bi se zatamnilo nebo, već i izbjeći neželjene refleksije koje dolaze od nemetala, kao što su voda, staklo itd., te pridonijeti povećanju kontrasta i zasićenja na plavom nebu i bijelim oblacima.

  • * 【Osmo Pocket 3 ND/PL filter】Ovaj najnoviji hibridni NDPL komplet filtera iz K&F Concepta posebno je dizajniran za DJI Osmo Pocket 3.
  • * 【Hibridni ND&PL filtar 2-u-1】Svaki filtar ima značajke smanjenja svjetla i polarizirajućeg filtra. Ne samo da može kontrolirati količinu svjetlosti koja ulazi u leću kako bi se zatamnilo nebo, već i izbjeći neželjene refleksije koje dolaze od nemetala, poput vode, stakla itd., te pridonijeti povećanju kontrasta i zasićenja na plavom nebu i bijelim oblacima.
  • * 【Optičko staklo s 28 višeslojnih premaza】Svaki ND filtar izrađen je od vrhunskog AGC optičkog stakla, bez utjecaja na kvalitetu slike, osiguravajući vraćanje stvarne boje slike. Obje strane optičkog stakla imaju višeslojni premaz protiv ogrebotina, koji pomaže u odbijanju vode, prašine i masnoće. Jednostavan za čišćenje i održavanje te štiti vaš Osmo Pocket 3 objektiv kamere posvuda.
  • * 【Magnetski dizajn za brzu zamjenu】 Uz K&F Concept Magnetic Quick Swap dizajn, ND filtri se mogu brzo i glatko pričvrstiti na leću akcijske kamere. Budući da je ultratanak i lagan, svaki filtar ne utječe na gimbal kada je pričvršćen.
  • * 【Paket uključuje】1x set NDPL filtera za DJI Osmo Pocket 3 (ND8/PL+ND16/PL+ND32/PL+ND64/PL), 1x Zaštitna folija za DJI Osmo Pocket 3
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Filteri

Main parameters

Filter typeND
Filter typeND+PL
BayonetDJI Osmo Pocket 3
FormatDJI Osmo Pocket 3