K&F VND2-32 Filter for DJI Osmo Pocket 3 Magnetic VND Filter

Posebno dizajniran za DJI Osmo Pocket 3, komplet uključuje 1x VND2-32 filtar, 1x robusnu kutiju za filtar, 1x zaštitnu foliju za DJI Osmo Pocket 3. K&F Concept Variable ND2-32 filtar nudi smanjenje svjetla od 1-5 stupnjeva s beskonačnom rotacijom, idealan za djelomično oblačne i svijetle scene, smanjujući količinu svjetlosti koja dopire do filma bez utjecaja…

Više informacija

28.66 € s PDV-om 22.93 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru 3 kom
Praha 3 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Posebno dizajniran za DJI Osmo Pocket 3, komplet uključuje 1x VND2-32 filtar, 1x robusnu kutiju za filtar, 1x zaštitnu foliju za DJI Osmo Pocket 3. K&F Concept Variable ND2-32 filtar nudi smanjenje svjetla od 1-5 stupnjeva s beskonačnom rotacijom, idealan za djelomično oblačne i svijetle scene, smanjujući količinu svjetlosti koja dopire do filma bez utjecaja na boju.

  • * 【Osmo Pocket 3 VND filtri】 Posebno dizajnirani za DJI Osmo Pocket 3, komplet uključuje 1x VND2-32 filtar, 1x robusnu kutiju za filter, 1x zaštitnu foliju za DJI Osmo Pocket 3
  • * 【Promjenjivi ND2-32】Promjenjivi filtar ND2-32 koncepta K&F nudi smanjenje svjetla od 1-5 koraka s beskonačnom rotacijom, idealan je za djelomično oblačne i svijetle scene, smanjujući količinu svjetlosti koja dopire do filma bez utjecaja na boju.
  • * 【Magnetski dizajn okvira】 Ultratanak dizajn, debljina od samo 2,0 mm, tanji od originalnih DJI filtara, uključivanje i isključivanje ne utječe na gimbalnu leću, a namjerno pojačani magnetizam ne utječe na njegovu rutinu pokretanja.
  • * 【Optičko staklo s više slojeva】 ND filtar izrađen je od optičkog stakla i okvira od aluminijske legure s 28 slojeva nano premaza, minimizira refleksije i odbljesak od samog filtra, nudi vam jasnu HD sliku; Ima vodootporan, otporan na prljavštinu i ogrebotine.
  • * 【Sigurno pričvršćivanje】 Dizajn magnetskog pričvršćivanja osigurava da filtar ostane čvrsto pričvršćen za leću. Lako se postavljaju i uklanjaju, a dolaze s kompaktnom torbom za nošenje koja se lako prenosi i pohranjuje.
1
 
1
 
1
 
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Filteri

Main parameters

Filter typeVND
BayonetDJI Osmo Pocket 3
FormatDJI Osmo Pocket 3