Module 8 L1 Tuner - Baltar Variable Look Lens - PL Lens to RF Mount

Module 8 L1 Tuner inovativni je novi objektiv koji vaše moderne digitalne fotoaparate pretvara u nostalgični stroj iz snova. Otključava kinematografsku čaroliju starinskih filmova jednostavnim okretanjem adaptera za objektiv, dostupan u tri različita izgleda. L1 izgled inspiriran je The Baltars. Pruža vam sav onaj glamur i blještavu svjetlost…

Više informacija

2 865.83 € s PDV-om 2 292.66 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Opis proizvoda ČLANCI

Opis proizvoda

Module 8 L1 Tuner inovativni je novi objektiv koji vaše moderne digitalne fotoaparate pretvara u nostalgični stroj iz snova. Otključava kinematografsku čaroliju starinskih filmova jednostavnim okretanjem adaptera za objektiv, dostupan u tri različita izgleda. L1 izgled inspiriran je The Baltars. Pruža vam sav onaj glamur i blještavu svjetlost koja se može vidjeti u klasičnom Super Baltar objektivu. Može izazvati emocije stvaranjem nostalgične topline, romantike i oštrog realizma klasičnih filmova, poput Kuma. Kad maksimalno iskoristite ovaj izgled, volimo ga zvati Wicked Baltars.

Tuner se neprimjetno integrira u vašu postojeću kameru i omogućuje podešavanje izgleda i karaktera vaših slika u stvarnom vremenu, tijekom snimanja. Nema više traženja skupih objektiva, plaćanja pretjeranih naknada za ponovni smještaj objektiva ili ulaganja u najnovije razvikane "odgođene fiksne objektive". Tuneri Module 8 besprijekorno rade s vašim postojećim staklom kako bi stvorili kinematografski izgled koji njeguju vrhunski kinematografi. Tuneri sada dolaze u dva nastavka za leće, EF i PL. EF tuneri su kompatibilni sa Sony E Mount i RF nosačima na Canon i RED fotoaparatima. EF tuneri uključuju ugrađenu elektroničku podršku za autofokus, kontrolu otvora blende i stabilizaciju slike elektroničkih leća Canona, Sigme i Tamrona. Zbog elektronike EF verzija nema mogućnost mijenjanja nosača kamere. PL nosač Tuner podržava širok raspon PL nosača stakla sve dok stražnji elementi ne strše previše iz nosača. Budući da PL Tuner nema elektroniku, korisnici mogu zamijeniti nosače za BILO KOJI fotoaparat bez ogledala, uključujući Sony E, Canon RF, L nosač za Blackmagic, Panasonic i Leica te Fujifilm X.

Kreiran od strane dobitnika 13 Oscara i legendarnog dizajnera kino objektiva Iaina Neila, Tuner vam omogućuje da ispričate svoju priču u priči dodajući jedinstveni vizualni potpis vašem radu, izdvajajući ga iz gomile. Svaki Tuner kadar će vašu publiku prenijeti u drugo doba, ispunjeno bezvremenskom ljepotom i zadivljujućim šarmom filma. Sve je u eksperimentiranju sa slikama, zabavi i nadahnuću.

Što tuner čini nevjerojatnim?

Izgled L1 tunera

Modul 8 stvorio je tri jedinstvena izgleda, emulirajući neke od najpoznatijih kino objektiva ikada napravljenih. Inspiriran Super Baltar objektivima, L1 može izazvati emocije stvaranjem nostalgične topline, romantike i oštrog realizma klasičnih filmova poput Kuma. Na T/2.3, L1 Tuner daje karakter vintage Super Baltara, ali može proizvesti intenzivan, iz snova izgled kada se otvor blende objektiva poveća na T/1.4. Varijabilna halacija L1 stvara se manipuliranjem sfernom aberacijom slike i mnogo je točnija od jednolikog efekta raspršenja izazvanog difuzijskim filtrom. Sposobnost stvaranja vrlo snažnog izgleda prikladna je kada se isporučuje na manju veličinu zaslona, ​​a još uvijek želite naglašeni vintage izgled.

 

Što Pro DP misle

“Ovo je nevjerojatan novi uređaj” - Rodney Charters, ASC

 

Kompatibilnost tunera

EF Tuner je kompatibilan s EF objektivima Canona, Sigme i Tamrona i podržava autofokus, podešavanje otvora blende i stabilizaciju slike. EF tuner s elektronikom dostupan je samo za EF objektive koji se koriste na Sony E ili Canon RF fotoaparatima bez zrcala. PL tuneri omogućuju profesionalnim kino objektivima da iskoriste prednosti naše tehnologije varijabilnog ugađanja koja se zove Vari-Tune™.) PL tuneri su kompatibilni s mnogim popularnim modernim PL objektivima i omogućuju izmjenjive nosače kao što su E, RF, L i X. Svaki PL tuner se isporučuje s dubinomjerom stražnje leće kako biste bili sigurni da je vaš PL objektiv kompatibilan. Da biste vidjeli potpunu tablicu kompatibilnosti s PL-om, kliknite ovdje .

 
Group 1162
 

ČLANCI

Parametri

Parametri

Proizvođač: Module8
Kategorija: Adapteri

Blog i novosti

Datum: 30. 04. 2024, Kategorija: Blog

Module 8 Tuner sada također i za PL objektive

Optički reduktori efekta za leće Module 8 Tuner 1, Tuner 2 i Tuner 3 sada su dostupni i za objektive s bajonetom PL (prije samo EF)! Smanjenje…