Manfrotto Compact Lighting Stand, Air Cushioned and Portable

Snažan, pouzdan i kompaktan. To je upravo ono što je Compact Photo Stand Mini svjetlosni tronožac sa zračnim prigušivanjem. Može se pohvaliti svim osnovnim funkcijama koje možete očekivati ​​od profesionalnog svjetlosnog stativa. I mnogo više! Dizajniran kako bi snimanje savršene fotografije bio još lakši i upotpunio život u pokretu, ovaj lagani stativ uravnotežuje…

Više informacija

129.24 € s PDV-om 103.39 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru 2 kom
Praha 2 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Snažan, pouzdan i kompaktan. To je upravo ono što je Compact Photo Stand Mini svjetlosni tronožac sa zračnim prigušivanjem. Može se pohvaliti svim osnovnim funkcijama koje možete očekivati ​​od profesionalnog svjetlosnog stativa. I mnogo više! Dizajniran kako bi snimanje savršene fotografije bio još lakši i upotpunio život u pokretu, ovaj lagani stativ uravnotežuje lagani okvir s impresivnim mogućnostima podizanja.

Snažan, pouzdan i kompaktan. To je upravo ono što je Compact Photo Stand Mini svjetlosni tronožac sa zračnim prigušivanjem. Može se pohvaliti svim osnovnim funkcijama koje možete očekivati ​​od profesionalnog svjetlosnog stativa. I mnogo više! Dizajniran kako bi još lakše snimio savršenu fotografiju i upotpunio život u pokretu, ovaj lagani stativ uravnotežuje lagani okvir s impresivnim mogućnostima podizanja.

Druge sjajne značajke uključuju pokret sa zračnim ovjesom i zračnom kočnicom koja održava vaše pokrete glatkim i sigurnim, dok se nećete morati brinuti da ćete oštetiti opremu za fotografiranje ili zakačiti prste kada ga slučajno povučete. Lako ga i jednostavno preklopite za ravni profil koji tvori elegantan paket koji se lako prenosi i težak je samo 1 kg. I konačno! Njegov iznimno široki otisak od 109 cm pomaže vam da zadržite kontrolu pri snimanju čak i na najneravnijim površinama.

Manfrottov sustav Quick Stack omogućuje uredno i sigurno spajanje više postolja iste vrste. Ovo ćete posebno cijeniti kada ga pohranjujete u studiju ili za nošenje na mjesto snimanja. Uvijek ga možete imati pri ruci i možete ga postaviti u tren oka.

Iako je ovaj kompaktni tronožac lagan, dovoljno je jak da lako podnese teret do 5 kg. To vam daje fleksibilnost za rad s velikom količinom potrebne opreme bez ikakvih briga. Tri dijela rade još bolje s dva uspona koji vam daju dodatnu kontrolu i zaštitu dok radite. Tronožac ima klin od 16 mm (5/8”) s navojem od 3/8” i također uključuje uklonjivi adapter od 1/4”. Stoga ga možete jednostavno upariti s brojnim dodacima za fotografiranje. Idealan je za podršku LED svjetlima, bljeskalicama i bljeskalicama za fotografsku i video rasvjetu.

Parametri

Parametri

Proizvođač: Manfrotto
Kategorija: Tronošci za svjetla