Manfrotto PIXI miI stativ mini, černý

Manfrotto PIXI stativ idealan je mini stativ za kompaktne fotoaparate i kamkordere. Tronožac je vrlo lagan i kompaktan, lako prenosiv i jednostavan za rukovanje. To je idealno rješenje za fotografe koji traže lagani, prijenosni sustav podrške jednostavan za korištenje. Manfrotto PIXI pomoći će vam da savršeno snimite izazovne video slike. Rezultat su stabilne…

Više informacija

28.86 € s PDV-om 23.09 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Poslat ćemo: sutra
Poslati 4 kom
Bratislava 4 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Manfrotto PIXI stativ idealan je mini stativ za kompaktne fotoaparate i kamkordere. Tronožac je vrlo lagan i kompaktan, lako prenosiv i jednostavan za rukovanje. To je idealno rješenje za fotografe koji traže lagani, prijenosni sustav podrške jednostavan za korištenje. Manfrotto PIXI pomoći će vam da savršeno snimite izazovne video slike. Rezultat su stabilne i glatke snimke. Ne trebaju vam noge za tronožac? Tada je Manfrotto PIXI pravi stativ za videozapise profesionalnog izgleda koji se zaista ističu.

Manfrotto PIXI stativ idealan je mini stativ za kompaktne fotoaparate i kamkordere. Tronožac je vrlo lagan i kompaktan, lako prenosiv i jednostavan za rukovanje. To je idealno rješenje za fotografe koji traže lagani, prijenosni sustav podrške jednostavan za korištenje.

Manfrotto PIXI pomoći će vam da savršeno snimite izazovne video slike. Rezultat su stabilne i glatke snimke. Ne trebaju vam noge za tronožac? Tada je Manfrotto PIXI pravi stativ za videozapise profesionalnog izgleda koji se zaista ističu.

Novi mehanizam omogućuje da se loptasta glava postavi i zaključa jednim brzim i intuitivnim pokretom. Pritisnite gumb za oslobađanje kuglastog zgloba. Nakon otpuštanja gumba, lopta će se automatski zaključati u odabranom položaju.

Manfrotto PIXI karakteriziran talijanskim stilom, izrađen je od nehrđajućeg čelika i Adapto za završnu obradu visoke kvalitete. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji, imate pouzdan temelj za svaku situaciju snimanja. Ima gumene nožice koje jamče stabilnu i neklizajuću podlogu na bilo kojoj površini.

Zahvaljujući univerzalnom navoju od 1/4" i izvrsnoj stabilnosti, PIXI možete koristiti s raznim vrstama digitalnih uređaja težine do 1 kg."

Parametri

Parametri

Proizvođač: Manfrotto
Kategorija: Stolni stativi
PRIBOR (1)

PRIBOR (1)

Aputure MC Pro RGB Mini LED Panel for Professionals

  • Novost
Amaran COB 60x S je kompaktno i snažno LED svjetlo dizajnirano za profesionalne snimatelje,
268.03 €