Manfrotto Street Convertible Tote Bag

Manfrotto Street Convertible torba višenamjensko je rješenje za nošenje vašeg fotoaparata, prijenosnog računala i osobnih stvari. Prema potrebi, možete ga brzo i jednostavno promijeniti u ruksak. Možete jednostavno izvući dvije skrivene naramenice koje se nalaze u zasebnom stražnjem džepu i pričvrstiti ih na kuke na dnu ruksaka. Naramenice su podstavljene,…

Više informacija

141.78 € s PDV-om 113.43 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru 2 kom
Praha 2 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Manfrotto Street Convertible torba višenamjensko je rješenje za nošenje vašeg fotoaparata, prijenosnog računala i osobnih stvari. Prema potrebi, možete ga brzo i jednostavno promijeniti u ruksak. Možete jednostavno izvući dvije skrivene naramenice koje se nalaze u zasebnom stražnjem džepu i pričvrstiti ih na kuke na dnu ruksaka. Naramenice su podstavljene, podesive duljine za udobno nošenje.

Street Convertible torbica idealna je za putovanje na posao, putovanja i svakodnevnu upotrebu. Ova višenamjenska torba otvara se s patentnim zatvaračem u stilu "liječničke torbe" i nudi prostrani glavni pretinac, kojem se može pristupiti kroz iznimno veliki otvor za praktično spremanje svih osobnih stvari. U podstavljeni pretinac za prijenosno računalo koji se nalazi unutar glavnog pretinca može lako stati prijenosno računalo od 14 inča. Donja komora s patentnim zatvaračem s automatskim pristupom sadrži manji fotoaparat bez zrcala s aps-c senzorom i 1-2 male leće.

Podstavljena komora kamere opremljena je potpuno novim zaštitnim sustavom Manfrotto M-Guard™. Izrađena je od posebne EVA pjene visoke gustoće i pruža iznimnu zaštitu od udaraca čak i kod iznimno tankih stijenki. Svestrani, prilagodljivi razdjelnici omogućuju vam da maksimalno iskoristite prostor dok savršeno štite fotografsku opremu pohranjenu unutra.

Torba također ima bočni nosač za mali tronožac s jedne strane i držač za bocu s vodom s druge strane. Na prednjoj strani nalazi se praktičan vanjski džep tako da uvijek imate najnužnije stvari pri ruci. Uz to, dvije naramenice, u načinu ruksaka, dopunjene su držačem za pametni telefon i malim nosačem za tronožac, tako da uvijek imate svoje kreativne alate nadohvat ruke.

Manfrotto Street Convertible torba izrađena je od vodoodbojnog materijala za učinkovitu zaštitu opreme pohranjene unutra.

Za više prostora i praktičnije korištenje, torba se također može nadopuniti torbicom za pametni telefon Manfrotto Street Crossbody Pouch (prodaje se zasebno).

Parametri

Parametri