Manfrotto Street Slim Backpack

Tanki ruksak za kameru Manfrotto Street redizajniran je kako bi dao 100% konvertibilno rješenje koje se iz konfiguracije koja je usredotočena na fotografsku opremu u trenu prebacuje u lifestyle torbu.

Više informacija

Poseban događaj: -14%
120.87 € 104.01 € s PDV-om 83.21 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru 4 kom
Praha 4 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Tanki ruksak za kameru Manfrotto Street redizajniran je kako bi dao 100% konvertibilno rješenje koje se iz konfiguracije koja je usredotočena na fotografsku opremu u trenu prebacuje u lifestyle torbu.

Njegov suvremeni urbani dizajn savršeno se slaže sa zahtjevima dinamičnog svakodnevnog života.
Street Slim ruksak, dizajniran za DSLR fotoaparate srednje veličine i fotoaparate bez ogledala punog formata zajedno s prijenosnim računalom , savršen je način da svoju opremu držite na sigurnom dok ste na putu.
Ova torba jednostavna za korištenje uključuje veliki gornji otvor s patentnim zatvaračem za brzi pristup i čvrst, podstavljen uklonjivi pretinac za kameru . Dovoljno je prostran da u njega stane pričvršćeni zum objektiv i još 2 objektiva. Street Slim se također može prilagoditi držanju DJI Mavic Pro drona ako vam je to potrebno.

Podstavljeni odvojivi pretinac za kameru ima potpuno novi Manfrotto M-Guard™ sustav zaštite . Izrađen od posebne EVA pjene visoke gustoće, pruža iznimnu reakciju upijanja udaraca sa super tankim profilom . Prilagodljivi sklopivi uzorci omogućuju maksimalnu svestranost za potpunu zaštitu opreme fotoaparata uz maksimalno korištenje prostora. Postoji namjenska uklonjiva podstavljena navlaka za prijenosno računalo u koju može stati prijenosno računalo do 14 inča, kojoj se može pristupiti kroz gornji dio i koristiti zasebno.
Pristup pretincu za kameru može se mijenjati s prednje na stražnju stranu zahvaljujući jedinstvenom dizajnu koji vam omogućuje da odaberete pristup koji vam više odgovara: lako uklonite pretinac za kameru i navlaku za prijenosno računalo i prebacite se sa stražnje na prednju stranu otvarajući u trenu dok također mijenjate položaj navlaka za prijenosno računalo.

Kako bi zaštitio stvari od vlage i kiše, Manfrotto Slim ruksak izrađen je od materijala koji odbija vodu .
Za dodatni prostor i udobnost, također je kompatibilan s Street Crossbody torbicom za pametni telefon (prodaje se zasebno).

Parametri

Parametri

Proizvođač: Manfrotto
Kategorija: Torbe za fotoaparate