SmallRig x Brandon Li Mobile Video Cage for iPhone 15 Pro Max Co-design Edition 4473

SmallRig x Brandon Li Mobile Video Cage za iPhone 15 Pro Max Co-design Edition 4473 višenamjenski je kavez za iPhone posebno dizajniran za iPhone 15 Pro Max, koji pomaže ostvariti visokokvalitetno video snimanje, emitiranje uživo i snimanje vloga. Kompaktni kavez teži samo 85g. Sadrži rupe s navojem od 1/4"-20 i hladne cipele za pričvršćivanje ručke,…

Više informacija

67.37 € s PDV-om 53.89 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru 2 kom
Praha 2 kom, Bratislava 1 kom
Opis proizvoda TEHNIČKI PODACI SADRŽAJ PAKETA

Opis proizvoda

SmallRig x Brandon Li Mobile Video Cage za iPhone 15 Pro Max Co-design Edition 4473 višenamjenski je kavez za iPhone posebno dizajniran za iPhone 15 Pro Max, koji pomaže ostvariti visokokvalitetno video snimanje, emitiranje uživo i snimanje vloga. Kompaktni kavez teži samo 85g. Sadrži rupe s navojem od 1/4"-20 i hladne cipele za pričvršćivanje ručke, stativa, mikrofona, LED video svjetla itd., što je lakše i brže s potpuno novim ekosustavom za brzo otpuštanje. S obje strane, tu su su rupe za remen za remen promjera manjeg od 2 mm. Omogućuje montažu objektiva s bajonetom M ili, zamjenom stražnje ploče, objektiva s navojem od 17 mm / 37 mm, objektiva serije Moment T. Suptilno je izdubljen kako bi omogućio puni pristup svim gumbi, priključci, radarska ultraširokokutna leća i MagSafe bežični punjač. Jednostavan dizajn za brzo zaključavanje i otpuštanje je sigurniji i stabilniji, sprječava slučajno otključavanje zbog pogrešnog dodira. Potpuno metalni kavez također dolazi s ugrađeni jastučići za izbjegavanje mogućih udaraca i ogrebotina. Stavljanje ovog kaveza ne bi ometalo vašu sposobnost snimanja vodoravnih ili okomitih fotografija.

1. Kompaktan, lagan i prianjajući kavez za iPhone 15 Pro Max.
2. Različiti nosači dodatne opreme za mikrofon, LED video svjetlo, ručku, tronožac, remen za ruku, itd.
3. SmallRig-ov novi dizajn za brzo otpuštanje povezuje dodatke trenutačno.
4. Podržava takve objektive kao što je M-mount objektiv ili, zamjenom stražnje ploče, 17 mm / 37 mm objektiv s navojem, objektiv Moment T-serije.
5. Održava pristup svim gumbima, priključcima, radaru i ultraširokokutnom objektivu; potpuno kompatibilan s MagSafe bežičnim punjačem.
6. Dizajn za brzo zaključavanje i otpuštanje jednostavan za korištenje.
7. Potpuno metalni kavez: ugrađeni jastučići sprječavaju udarce i ogrebotine.
8. Ekskluzivni potpis Brandona Lija - gradijent boja oaze i poseban postupak poboljšavaju teksturu.

Napomena : Budite oprezni dok pričvršćujete ili odvajate kavez u slučaju da ogrebe vaš telefon. Prikladno za objektive s bajonetom M ili druge objektive sa sličnim bajonetom; za leće s navojem od 17 mm / 37 mm ili leće T-serije, zamijenite stražnju ploču ili pripremite adapter. Prvo skinite masku s telefona, ako je ima. Klonite se jakih kiselina.

Kompatibilan s iPhone 15 Pro Max

SADRŽAJ PAKETA

Kavez x 1
Rezervni vijci x 3
Korisnički priručnik x 1

TEHNIČKI PODACI

Dimenzije proizvoda: 176,6*95,5*17,1 mm
Dimenzije paketa: 203*116,5*20mm
Težina proizvoda: 116g±5g
Težina paketa: 189g±10g
Materijal(i): aluminijska legura, silikon

Parametri

Parametri

Proizvođač: SmallRig
Kategorija: Oprema za mobitele
O ovom proizvodu (1)