Hollyland Solidcom C1 Pro - 4S-DH (4x Double-Ear Headset)

Serija "C1 Pro" popularnog bežičnog portafona Solidcom C1 također donosi - osim manjih kozmetičkih promjena - tehnologiju smanjenja buke iz okoline (za cca. 20 dB) pomoću dva mikrofona (standardni usmjereni nadopunjen je višesmjerni u slušalici, koji se koristi za otkrivanje okolne buke), kao i novi gumb za isključivanje zvuka za komunikaciju…

Više informacija

1 623.75 € s PDV-om 1 299 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru 3 kom
Praha 3 kom
SKU:
Solidcom C1 Pro-4S-DH
Dodaj za usporedbu Povijest cijena
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Serija "C1 Pro" popularnog bežičnog portafona Solidcom C1 također donosi - osim manjih kozmetičkih promjena - tehnologiju smanjenja buke iz okoline (za cca. 20 dB) pomoću dva mikrofona (standardni usmjereni nadopunjen je višesmjerni u slušalici, koji se koristi za otkrivanje okolne buke), kao i novi gumb za isključivanje zvuka za komunikaciju Pritisni za razgovor. Serija Solidcom C1 Pro kompatibilna je s C1 proizvodima, tako da se može kombinirati s originalnim slušalicama i baznim stanicama. Varijanta Pro-4S seta sa čašicama za uši s obje strane slušalica .

Hollyland Solidcom C1 Pro je full-duplex bežični portafon koji radi u pojasu od 1,9 GHz (DECT 6.0) s dometom do 350 m (line-of-sight). Zahvaljujući integraciji svih komponenti u slušalicu, nudi maksimalnu udobnost i jednostavnu prenosivost, bez dodatnih pojaseva ili baznih stanica. Slušalica je teška oko 170 g i isporučuje se uklj. rezervna baterija za kontinuirani rad, bez ispada. Solidcom C1 Pro portafon nudi prijenos zvuka u frekvencijskom rasponu od 150 Hz - 7 kHz, AEC (Acoustic Echo Cancellation) tehnologiju, usmjereni mikrofon za suzbijanje okolne buke, dodatni višesmjerni mikrofon za detekciju okoline i Environmental Noise Cancellation (ENC) ; može se deaktivirati), opcija Push-to-Talk rad, enkripcija prijenosa itd. Dolazi u nekoliko varijanti kao set za timove od dva do šest.

Parametri

Parametri

Proizvođač: Hollyland
Kategorija: Interkom/Tally