Tilta Camera Cage for Fujifilm GFX100 II Lightweight Kit - Black

Kavez za fotoaparat uključen u ovaj komplet savršen je temelj za proširenje funkcionalnosti vašeg fotoaparata postavljanjem dodatnih dodataka za poboljšanje tijeka rada i uštedu vremena tijekom snimanja.

Više informacija

159.4 € s PDV-om 127.52 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru 2 kom
Praha 2 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Kavez za fotoaparat uključen u ovaj komplet savršen je temelj za proširenje funkcionalnosti vašeg fotoaparata postavljanjem dodatnih dodataka za poboljšanje tijeka rada i uštedu vremena tijekom snimanja.

Kavez ima nekoliko točaka za montažu uključujući __-20 navoja s točkama za lociranje, hladnim nosačima i navojima za uključene držače šipki od 15 mm.

Uključeno u ovaj komplet je ergonomska ručka Xeno Top Handle, koja se montira pomoću vijka 1/4″-20 s klinovima za lociranje i nudi poboljšano rukovanje i rad putem svog novog dizajna s povećanim razmakom.

Ova ručka ima različite točke za montažu kao što su navoji 1/4_-20 i Cold Shoe prijemnik, savršen za montažu vanjskog monitora putem našeg nosača dodatne opreme Cold Shoe . (Nije uključeno)

Dno kaveza ima __-20 i __-16 navoje za veću fleksibilnost montaže, kao i magnetski montiran višenamjenski alat s imbus ključem M3 i dvostranim ravnim odvijačem.

Ovaj kavez je kompatibilan s kućištem fotoaparata Fujifilm GFX 100 II sa ili bez EVF-a i također je kompatibilan s originalnim Fujifilm Battery Handle Grip.

Kavez uključuje komponente za produljenje donje ploče kako bi poduprla ovu baterijsku ručku, a priloženi nosač šipke od 15 mm omogućuje vam montiranje LWS šipki u točno optičko središte potrebno za pravilno poravnanje mat kutije.

Kavez se povezuje s kućištem kamere pomoću jednog vijka __-20 i ima dva sigurnosna nosača s obje strane koji pomažu pričvrstiti kameru na kavez kako bi se ograničila rotacija.

Uključene stezaljke za kabele omogućuju korisnicima da brzo pričvrste HDMI i USB-C kabele pomoću praktičnih vijaka kako bi zaštitili i kabele i priključke kamere, osiguravajući stabilan prijenos podataka.

Kada je uparen s našim_ univerzalnim SSD držačem , možete jednostavno montirati SSD diskove na kameru za eksterno snimanje visoke brzine prijenosa.

Parametri

Parametri

Proizvođač: Tilta
Kategorija: Kavezi
O ovom proizvodu (1)