Tilta Camera Cage for Sony BURANO Basic Kit

Predstavljamo Basic Camera Cage Kit za Sony BURANO. Temelj ovog kompleta je Full Camera Cage, koji pruža zaštitni oklop za tijelo kamere i omogućuje montažu raznih dodataka za poboljšanje funkcionalnosti kamere. Ovaj kavez za kameru ima niz točaka za montažu uključujući Arri rozete, držače šipki od 15 mm, navoje 1/4″-20 i navoje 3/8″-16, oba s točkama…

Više informacija

801.61 € s PDV-om 641.28 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Predstavljamo Basic Camera Cage Kit za Sony BURANO. Temelj ovog kompleta je Full Camera Cage, koji pruža zaštitni oklop za tijelo kamere i omogućuje montažu raznih dodataka za poboljšanje funkcionalnosti kamere. Ovaj kavez za kameru ima niz točaka za montažu uključujući Arri rozete, držače šipki od 15 mm, navoje 1/4″-20 i navoje 3/8″-16, oba s točkama za lociranje.

Standardne rozete Arri postavljene su tako da budu identične onima na originalnom kućištu fotoaparata i kompatibilne su s originalnom kontrolnom ručkom.

Držač šipke od 15 mm može se montirati na gornju ploču ili bočne krakove što pruža fleksibilne opcije za motore za upravljanje objektivom, kao što su nosači objektiva i okomite postavke kamere.

Uključena LWS osnovna ploča od 15 mm i dvostruke šipke od 15 mm omogućuju korisnicima montiranje dodataka koji se temelje na šipkama kao što su mat kutije i sustavi za praćenje fokusa, dok se donji dio ove osnovne ploče povezuje s našim Tilta lastinim repovima i ima 1/4″-20 i 3/8″- 16 niti.

Ovaj kavez također uključuje bočnu montažnu ploču koja podržava podešavanje visine i kuta koja se može pričvrstiti na više montažnih točaka na gornjoj ploči kako bi se proširila funkcionalnost ove ploče.

Gornja ploča također ima namjenski utor za uključenu gornju ručku koja je također kompatibilna s originalnom gornjom ručkom fotoaparata. Uključena gornja ručka nudi različite točke za montažu i poboljšava opcije za rukovanje sustavom.

Nosač šipke od 15 mm nudi prikladan način za montiranje uključenog rotirajućeg EVF nosača koji omogućuje veću fleksibilnost za naginjanje i rotiranje elektroničkog tražila fotoaparata.

Kavez kamere izrađen je od visokofunkcionalne aluminijske legure serije 7000, koja je lagana i izdržljiva.

Također je uključen i Multi-Functional Mini Tool Kit, kompaktan, izdržljiv i svestran set alata dizajniran za okvire fotoaparata i potporne sustave, koji sadrži šest univerzalnih alata.

Camera Cage for Sony BURANO Pro Kit (Canceled)

Modularni dizajn, lagan i jednostavan za korištenje

Kućište kamere izrađeno je od visokofunkcionalne legure aluminija serije 7000 kako bi se osiguralo da je lagan i izdržljiv. Sustav ima osnovnu ploču od 15 mm, gornju ploču, bočne ruke, držače šipki od 15 mm i bočnu montažnu ploču.

Camera Cage for Sony BURANO Pro Kit (Canceled)

Novi dizajn držača šipke, postavlja se na vrh i sa strane kaveza kamere. Fleksibilna montaža

Držač šipke od 15 mm može se montirati na gornji i bočni krak kaveza kamere. Pruža fleksibilne opcije za motore za kontrolu objektiva, kao i vertikalne postavke kamere i nosače objektiva.

Camera Cage for Sony BURANO Pro Kit (Canceled)

Sadrži Arri standardne rozete s identičnim položajima za montažu

Kavez kamere ima ugrađene Arri Standardne rozete s položajima montaže identičnim originalnom dizajnu kamere. Kompatibilan s originalnom upravljačkom ručkom.

Camera Cage for Sony BURANO Pro Kit (Canceled)

Nova podesiva bočna montažna ploča

Cijeli kavez za kameru ima bočnu montažnu ploču koja podržava podešavanje visine i kuta. Višestruke montažne točke na gornjoj ploči pomažu u proširenju funkcionalnosti ove montažne ploče.

Camera Cage for Sony BURANO Basic Kit

Rotirajući EVF nosač

Podržava okomite i vodoravne prilagodbe putem dvije zglobne točke, opremljene značajkom prigušivanja kako bi se spriječilo da nosač padne kada je labav.

Parametri

Parametri

Proizvođač: Tilta
Kategorija: Kavezi