Viltrox AF 27 mm f/1,2 E Pro (E Mount)

Objektiv AF 27 mm F1.2 Pro drugi je objektiv s fiksnim otvorom blende ultra-velikog otvora blende u vrhunskoj seriji Pro koju je lansirao Viltrox nakon AF 75 mm F1.2 Pro. Nastavljajući nevjerojatnu ultravisoku razlučivost serije Pro i super veliki otvor blende F1.2 za iznimno ugodan bokeh.

Više informacija

625 € s PDV-om 500 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru > 5 kom
Praha > 5 kom
Opis proizvoda ČLANCI

Opis proizvoda

Objektiv AF 27 mm F1.2 Pro drugi je objektiv s fiksnim otvorom blende ultra-velikog otvora blende u vrhunskoj seriji Pro koju je lansirao Viltrox nakon AF 75 mm F1.2 Pro. Nastavljajući nevjerojatnu ultravisoku razlučivost serije Pro i super veliki otvor blende F1.2 za iznimno ugodan bokeh.

· 27 mm žarišne duljine, F1.2 veliki otvor blende
· 15/11 leća (2 ED, 5 leća s visokim indeksom loma i 1 asferična leća)
· Koristite japanski HOYA materijal na asferičnim lećama
· Najbliža udaljenost fokusa je 0,28 m
· Dizajn STM motora, brzo i precizno automatsko fokusiranje.
· Otporan na prašinu i prskanje

Veliki otvor blende F1.2 predstavlja neusporediv efekt zamućenja, stvarajući dublji izraz slike s vrlo malom dubinom polja. Bez obzira na to koliko je komplicirano pozadinsko okruženje, glavni dio i dalje izgleda živopisno. Meko i šarmantno izvan- fokus, jasan i oštar In-focus. Glatki prijelaz u fokusu i izvan fokusa.
Izuzetno veliki otvor blende od F1.2 otvara više mogućnosti u tamnoj noći, uz veću brzinu zatvarača i niži ISO.

Kvaliteta slike AF 27mm F1.2 Pro E i dalje je nepobjediva čak i kada je otvor blende F1.2 potpuno otvoren, i uvijek je oštra od središta do ruba. Korištenjem HOYA posebnog nitratnog materijala, izvrsne kromatske aberacije i kontrole disperzije, bez brige pri punom otvoru blende.

27 mm je ekvivalent oko 40 mm u punom kadru, što je blizu vidnog kuta ljudskog oka i zlatna je standardna žarišna duljina. Može se dobro koristiti u urbanoj fotografiji, humanističkoj fotografiji, pejzažnoj i portretnoj fotografiji. Otvorite zabavu fotografije i postanite majstor s punim radnim vremenom.

Brz i precizan autofokus postiže se tihim i vrlo osjetljivim STM koračnim motorom. Uz izvrsne performanse autofokusa, svaki odlučujući trenutak može se uhvatiti točno i pouzdano.

AF 27 mm F1.2 Pro E ima minimalnu udaljenost fokusiranja od samo 0,28 m i ima izvrsne mogućnosti snimanja izbliza. Ultra-visoka razlučivost profesionalne razine, detalji su jasno vidljivi, ne samo da zadržava više detalja, već i uz superiorni F1.2 veliki otvor blende, subjekt je učinkovito istaknut.

-Ugrađeni visokokvalitetni prsten otporan na prašinu, učinkovito izbjegava prašinu

-Učinkovita struktura otporna na prskanje, bez straha od složenih okruženja

- Vodonepropusni i antivegetativni premaz na prednjem elementu.


Inherentno superioran veliki otvor blende donosi veći svjetlosni tok, a iskusan sustav autofokusa čini učinak disanja beznačajnim, dopuštajući kreaciji da uroni u priču. Pouzdana sposobnost snimanja videozapisa, pametno stvaranje i usredotočenost na posao.

ČLANCI

Parametri

Parametri

Proizvođač: Viltrox
Kategorija: Leće

Main parameters

BayonetE-mount
Lens TypePuno staklo
Lens suitable forAPS-C
Aperture (f)1.2
Focal length27mm
Auto focusDa

Other parameters

SeriesViltrox Pro

Blog i novosti

Datum: 23. 02. 2024, Kategorija: Blog

Viltrox AF 27mm f/1.2 Pro sada i za Sony E i Nikon Z

27mm model iz Viltrox Pro linije profesionalnih objektiva, nakon prve verzije za X mount, uskoro će biti dostupan i u verzijama za Sony E i Nikon Z…