K&F 67MM Nano-X Black Mist Filter 1/8, HD, Waterproof, Anti Scratch, Green Coated

K&F Concept 1/8 crni difuzijski filtar svestran je alat za postizanje meke, laskave rasvjete na fotografijama i videozapisima. Uz tehnologiju dvostranog poliranja, osigurava visoku rezoluciju unutar žarišne duljine od 550 mm. Izrađen od visokopreciznog japanskog AGC optičkog stakla i s višeslojnim premazima, nudi izvanrednu prozirnost pri propusnosti od…

Više informacija

Poseban događaj: 60.15 €
60.15 € s PDV-om 48.12 € bez PDV-a
-+
Dostupnost
Prema 3 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

K&F Concept 1/8 crni difuzijski filtar svestran je alat za postizanje meke, laskave rasvjete na fotografijama i videozapisima. Uz tehnologiju dvostranog poliranja, osigurava visoku rezoluciju unutar žarišne duljine od 550 mm. Izrađen od visokopreciznog japanskog AGC optičkog stakla i s višeslojnim premazima, nudi izvanrednu prozirnost pri propusnosti od 87% dok učinkovito smanjuje refleksije od samog filtra. Premazi od 28 slojeva čine ga hidrofobnim, otpornim na ogrebotine i ulje, osiguravajući beskompromisnu kvalitetu slike i olakšavajući čišćenje. Njegov ultratanki okvir od 3,3 mm sprječava vinjetiranje i tamne kutove, čak i na širokokutnim i teleobjektivima, zahvaljujući CNC neklizajućem dizajnu za jednostavno postavljanje i uklanjanje. Prije naručivanja provjerite veličinu navoja objektiva vašeg fotoaparata jer je ovaj filtar kompatibilan sa svim objektivima od 67 mm. Veličina navoja objektiva vašeg fotoaparata obično je označena na kućištu objektiva ili otisnuta ispod poklopca objektiva, a ispred njega stoji simbol "ø" (promjer). Savršeno za fotografe i snimatelje koji žele stvoriti nježne slike profesionalnog izgleda, posebno za posebne prilike poput snimanja za Valentinovo.

  • * 【Funkcija】K&F Concept 1/8 crni difuzijski filtar čini svjetlo slike ili videa mekim i kontrolira bljeskove svjetla, čineći kožu ili pore nježnijima, tehnologija dvostrukog poliranja osigurava visoku rezoluciju unutar žarišne duljine od 550 mm..Fotografska oprema za Valentinovo Dnevno snimanje
  • * 【Uvozno AGC optičko staklo】Crni diffuison1/8 filtar Izrađen od japanskog AGC optičkog stakla visoke preciznosti, višeslojni premaz za dodatnu prozirnost do 87% propusnosti, učinkovito smanjuje refleksiju koja dolazi od samog filtra.
  • * 【28 višeslojnih premaza】K&F crni difuzijski filtar 1/8 s dvostranim premazima, hidrofoban, otporan na ogrebotine i ulje, ne utječe na kvalitetu slike, jednostavan za čišćenje i nošenje.
  • * 【Bez vinjetiranja】Ovaj ultratanki okvir s crnim difuzijskim 1/8 filtrom od samo 3,3 mm izbjegava vinjetiranje i tamne kutove na širokokutnom i telefoto objektivu, CNC-neklizajući okvir koji se lako ugrađuje i uklanja.
  • * 【Napomena】Ovaj crni meki filtar 1/8 kompatibilan je sa svim objektivima od 67 mm. Provjerite veličinu navoja objektiva svoje kamere prije naručivanja. Veličina navoja leće vašeg fotoaparata bit će označena negdje na kućištu leće ili otisnuta ispod poklopca leće. Ovom broju uvijek prethodi simbol "ø" (promjer).
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Filteri

Main parameters

Filter typeBlack Mist
Format67 mm