K&F 72MM Nano-X Black Mist Filter 1/8, HD, Waterproof, Anti Scratch, Green Coated

K&F Concept 1/8 Black Diffusion Filter ima ključnu funkciju u fotografiji, omogućujući vam da omekšate osvjetljenje na slikama i videozapisima dok kontrolirate bljeskove svjetla za nježniju kožu i poboljšane detalje, posebno unutar žarišne duljine od 550 mm. Izrađen od vrhunskog japanskog AGC optičkog stakla, ovaj Black Diffusion 1/8 filter ima višeslojne…

Više informacija

Poseban događaj: 65.16 €
65.16 € s PDV-om 52.13 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru 1 kom
Praha 1 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

K&F Concept 1/8 Black Diffusion Filter ima ključnu funkciju u fotografiji, omogućujući vam da omekšate osvjetljenje na slikama i videozapisima dok kontrolirate bljeskove svjetla za nježniju kožu i poboljšane detalje, posebno unutar žarišne duljine od 550 mm. Izrađen od vrhunskog japanskog AGC optičkog stakla, ovaj Black Diffusion 1/8 filter ima višeslojne premaze koji pružaju dodatnu prozirnost, s visokom propusnošću od 87% koja učinkovito smanjuje refleksije uzrokovane samim filterom. Njegovi dvostrani premazi su hidrofobni, otporni na ogrebotine i ulje, što osigurava da neće utjecati na kvalitetu slike, a istovremeno ga čini lakim za čišćenje i nošenje. Sa svojim ultra-tankim dizajnom okvira od 3,3 mm, filtar eliminira vinjetiranje i tamne kutove na širokokutnim i telefoto objektivima, uz pomoć CNC dizajna okvira koji ne klizi za jednostavno postavljanje i uklanjanje. Kompatibilan je sa svim objektivima od 72 mm, ali fotografi bi prije naručivanja trebali provjeriti veličinu navoja objektiva svog fotoaparata, koja je obično označena na kućištu objektiva ili otisnuta ispod poklopca objektiva, a ispred uvijek stoji simbol "ø" (promjer). Ovaj filtar vrijedan je dodatak fotografskoj opremi, idealan za uljepšavanje snimanja za Valentinovo i više.

  • * 【Funkcija】K&F Concept 1/8 crni difuzijski filtar čini sliku ili video svjetlo mekim i kontrolira bljeskove svjetla, čineći kožu ili pore delikatnijim, tehnologija dvostrukog poliranja osigurava visoku rezoluciju unutar žarišne duljine od 550 mm..Fotografska oprema za Valentinovo Dnevno snimanje
  • * 【Uvozno AGC optičko staklo】Crni diffuison1/8 filtar Izrađen od japanskog AGC optičkog stakla visoke preciznosti, višeslojni premaz za dodatnu prozirnost do 87% propusnosti, učinkovito smanjuje refleksiju koja dolazi od samog filtra.
  • * 【28 višeslojnih premaza】K&F crni difuzijski filtar 1/8 s dvostranim premazima, hidrofoban, otporan na ogrebotine i ulje, ne utječe na kvalitetu slike, jednostavan za čišćenje i nošenje.
  • * 【Bez vinjetiranja】Ovaj ultratanki okvir s crnim difuzijskim 1/8 filtrom od samo 3,3 mm izbjegava vinjetiranje i tamne kutove na širokokutnom i telefoto objektivu, okvir CNC neklizajućeg dizajna koji se lako ugrađuje i uklanja.
  • * 【Napomena】Ovaj crni meki filtar 1/8 kompatibilan je sa svim objektivima od 72 mm. Provjerite veličinu navoja objektiva svoje kamere prije naručivanja. Veličina navoja leće vašeg fotoaparata bit će označena negdje na kućištu leće ili otisnuta ispod poklopca leće. Ovom broju uvijek prethodi simbol "ø" (promjer).
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Filteri