K&F CNC machining of mini mobile phone mirror folding bracket

Kavez za zečeve na mobilnom telefonu ima jedinstven koncept dizajna. Može se preklopiti u mobilni telefon. Vrlo je kompaktan i prenosiv. Težak je samo 232g. Lako se skladišti, lako se nosi i koristi. Bilo da ste na putovanju, aktivnostima na otvorenom ili svakodnevnom korištenju, možete ga izvaditi i praktično snimati visokokvalitetne videozapise bilo kada…

Više informacija

40.13 € s PDV-om 32.1 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje unutar 90 minuta
Poslat ćemo: danas
Na lageru > 5 kom
Praha > 5 kom, Budapest 2 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Kavez za zečeve na mobilnom telefonu ima jedinstven koncept dizajna. Može se preklopiti u mobilni telefon. Vrlo je kompaktan i prenosiv. Težak je samo 232g. Lako se skladišti, lako se nosi i koristi. Bilo da ste na putovanju, aktivnostima na otvorenom ili svakodnevnom korištenju, možete ga izvaditi i praktično snimati visokokvalitetne videozapise bilo kada i bilo gdje.

  • * Mobilni telefon Rabbit Cage ima dizajn s dvije ručke, što mobilno snimanje čini stabilnijim i glatkijim. Također podržava funkciju podešavanja rotacije ručke za 360°. Možete gurati i povlačiti, snimati nisko, pratiti i druge pokrete kamere prema potrebi kako biste dobili više kutova snimanja i kreativnosti.
  • * Kavez za zeca izrađen je od materijala od legure aluminija, koji pruža stabilnu potporu kako bi se osiguralo da mobilni telefon ostane stabilan tijekom procesa snimanja i izbjegao podrhtavanje i zamućene slike.
  • * Nosač kaveza za zečeve može podržavati mobilne telefone maksimalne širine od 84 mm, osiguravajući da možete jednostavno koristiti svoj mobilni telefon za snimanje videa.
  • * Rabbit Cage je opremljen s 3 sučelja za hladnu cipelu i 5 sučelja za vijke od 1/4 inča, što vam omogućuje jednostavnu instalaciju i korištenje dopunskih svjetala, mikrofona ili drugih dodataka za poboljšanje kvalitete i učinka snimanja videozapisa. Također ima Arca-Swiss standardno sučelje i može se montirati na tronožac.
1
Parametri

Parametri

Proizvođač: K&F Concept
Kategorija: Oprema za mobitele