Tilta Nucleus Nano II Wireless Lens Control System Kit I

Novi i poboljšani ručni kotačić omogućuje korisnicima korištenje glavnog kotačića za podešavanje fokusa, dok novi upravljački kotačić bez napora upravlja funkcijama zumiranja ili šarenice putem prigušene klackalice, savršene za lagano povećavanje ili smanjivanje zumiranja.

Više informacija

686.93 € s PDV-om 549.54 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru 4 kom
Praha 4 kom
Opis proizvoda

Opis proizvoda

Novi i poboljšani ručni kotačić omogućuje korisnicima korištenje glavnog kotačića za podešavanje fokusa, dok novi upravljački kotačić bez napora upravlja funkcijama zumiranja ili šarenice putem prigušene klackalice, savršene za lagano povećavanje ili smanjivanje zumiranja.

Navigacija kroz sustav nikada nije bila lakša zahvaljujući novom kružnom zaslonu osjetljivom na dodir od 1,6” i korisničkom sučelju koje omogućuje brzi pristup nizu naprednih funkcija uključujući namjenske stranice za mapiranje objektiva i funkcije upravljanja kamerom.

Nano II omogućuje korisnicima bežično podešavanje postavki kamere putem WiFi-ja, Bluetootha i USB-C priključka motora za kompatibilne sustave kamera kao što su Canon, Sony, Black Magic Design i može upravljati s do 4 motora za Focus, Iris, Zoom i Mirage VND kada se koristi s priloženom kontrolnom ručicom.

Ova ručka se napaja iz Sony L-serije baterije (F550/570) i ​​može slati energiju na Nucleus Nano II Hand Wheel za produljeno trajanje baterije. Također ima kotačić za fokusiranje na prednjoj strani koji se može koristiti za kontrolu i motora serije Nucleus i motora DJI Focus preko dodatnog bežičnog prijemnog modula (nije uključen) koji se također može koristiti za bežično upravljanje DJI RS2 ili RS3 Pro .

Ručka ima navoj od 1/4″-20 s točkama za lociranje, savršen za montažu našeg adaptera za rozete pod pravim kutom, kao i prijemnika za hladnu papučicu, koji se može koristiti s našim dodatnim nosačem za hladnu papučicu kako bi se stvorila savršena stanica za povlačenje fokusa kada se koristi s ručnim kotačem.

Imajte na umu da trenutni firmware u potpunosti podržava sve kontrole za BMPCC 4K, 6K, 6K Pro i djelomično podržava Sony FX3, A7S3, A7R5, ZV-E1, ZV-E10 i Canon R7 za postavke kao što su Run/Stop, Shutter Speed , ISO i Iris dok je Run Stop trenutno podržan za sustave kamera uključujući sve gore navedene kao i Sony A7C, A7M4, A7R3, Canon R6M1, Panasonic S1H, GH6 i S5M2 putem dodatnog USB-C Run/Stop kabela . Dodatni sustavi kamera bit će kompatibilni u budućim ažuriranjima firmvera.

Zaslon za kontrolu mapiranja objektiva nudi informacije o udaljenosti fokusa u stvarnom vremenu, omogućujući vam da ostanete informirani i kontrolirate svaki kadar bez oslanjanja na fizičko označavanje diska za fokus, dok interna baterija koja se napaja preko USB-C, nudi do 20 sati neprekidnog napajanja , ovisno o upotrebi. ( još nije dostupno putem trenutnog firmvera )

Opremljen motorom visokih performansi, Nano II isporučuje pet puta veći okretni moment od svog prethodnika s praktičnim USB-C ulaznim i izlaznim priključcima za napajanje, savršenim za ulančavanje više motora iz jednog izvora napajanja.

Nano II je naš najkompatibilniji sustav do sada koji sadrži kompatibilnost s DJI RS2, RS3 Pro, DJI Focus Motors, Nucleus M ( isključujući Hand Grips ) i prethodnom generacijom Nucleus Nano, osiguravajući nesmetan tijek rada za korisnike koji već koriste prethodne iteracije ekosustava jezgre.

Imajte na umu da će integracija s Nucleus M Hand Grips, Advanced Side Focus Handles, DJI Ronin i Ronin Focus Motors zahtijevati dodatni hardver koji nije uključen u komplet.

Unaprijedite svoje iskustvo snimanja filmova s ​​Nucleus Nano II – bežičnim sustavom upravljanja lećama. Steknite preciznu kontrolu nad svojim objektivima, uživajte u intuitivnom korisničkom sučelju i iskusite neusporedivu kompatibilnost s opremom vodećom u industriji.

NAPOMENA: Neke gore navedene značajke NISU u potpunosti funkcionalne u trenutnom firmveru.

Lens Mapping i druge značajke trenutno nisu dostupne i bit će implementirane s budućim ažuriranjima firmvera. Funkcionalnost kontrole kamere trenutno je kompatibilna samo s odabranim kamerama.

Ručke Nucleus M za lijevu i desnu ruku, kao i ručke za napredni bočni fokus trenutno NISU kompatibilne s motorom Nano II i zahtijevat će dodatni hardver koji će se kupiti zasebno.

Značajke kao što je DJI Ronin/DJI Focus Motor Compatibility još nisu dostupne i također će zahtijevati dodatni hardver koji se kupuje zasebno.

**Fotoaparati Canon i Sony trenutno su kompatibilni samo putem USB-C PD kabela, a fotoaparati Black Magic Design kompatibilni su samo putem Bluetootha**

Kada koristite adaptere za montiranje objektiva : Nano II Bluetooth funkcija bit će moguća samo kada koristite službeno podržane objektive za određeni adapter.

NATO držač upravljačke ručke namijenjen je samo za ručni kotač Nano II. Ne spajajte drugu dodatnu opremu preko ovog NATO nosača ili biste riskirali oštećenje kontaktnih pinova.

Parametri

Parametri

Proizvođač: Tilta
Kategorija: Kontrola zumiranja
PRIBOR (1)

PRIBOR (1)

Tilta Advanced Soft Carrying Case for Nucleus Nano II

  • Novost
Ova napredna Soft Shell torbica savršena je opcija da vaš Nucleus Nano II bude siguran
33.26 €
Na lageru 2 kom